Ταπητοκαθαριστήρια Ρεϊζίδης: Δύσκολοι λεκέδες; Καλέστε τον ειδικό! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ταπητοκαθαριστήρια Ρεϊζίδης: Δύσκολοι λεκέδες; Καλέστε τον ειδικό!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 26 Απριλίου 2021 | 11:30 μ.μ.


Όλοι αυτοί οι λεκέδες, εκτός από το κερί, θεωρούνται δύσκολοι αφού περιέχουν χρωστική η οποία διεισδύει στο πέλος και βάφει την ίνα του χαλιού χρωματίζοντάς την, καθιστώντας δύσκολη την αφαίρεση του λεκέ. Γι'αυτό, τη στιγμή που γίνεται η ''ζημιά'' καλό είναι να δώσετε τις ''πρώτες βοήθειες'' στο σπίτι πριν τον επαγγελματικό καθαρισμό. 

Ξεκινήστε ταμπονάροντας με ρολό κουζίνας ή βαμβακερό άσπρο πανί πάνω στο λεκέ, για να αφαιρέσετε όσο περισσότερο από το υγρό που χύθηκε (καφές, κρασί, λάδι κ.λ.π.). Στη συνέχεια, με υγρό περλέ σαπούνι πιάτων πάνω σε άσπρο καθαρό βαμβακερό πανί, τρίψτε την περιοχή για να διαλυθεί ο λεκές. Προσοχή, μόνο στο σημείο εκείνο για να μην απλώσει ο λεκές και όχι με χρωματιστό σαπούνι.

Περισσότερες πληροφορίες για τη φύλαξη και τη συντήρηση των χαλιών σας στη σελίδα μας...

Βασικές οδηγίες φύλαξης και συντήρησης χαλιών 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...