Καρκούλιας - Μήλας: Κατώτερη των περιστάσεων αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά η Δημοτική Αρχή του Δήμου Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Καρκούλιας - Μήλας: Κατώτερη των περιστάσεων αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά η Δημοτική Αρχή του Δήμου Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 27 Μαρτίου 2021 | 4:22 μ.μ.


 

Κατώτερη των περιστάσεων αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά η Δημοτική Αρχή του Δήμου Παλλήνης.

Ενώ είχε προγραμματίσει και  δημοσιεύσει  σε όλα τα μέσα  κοινωνικής δικτύωσης ότι  από την 8ην  πρωινή της Τρίτης 23 Μαρτίου 2021  θα προβεί σε γενικό σημαιοστολισμό της πόλης μέχρι  το βράδυ (δύση) του ηλίου της 25ης  Μαρτίου 2021, εντούτοις "ξέχασε" και δεν σημαιοστόλισε την πόλη  όπως συνηθίζεται  στις Εθνικές γιορτές.

Ανακόλουθη των λόγων και πράξεων της  η Δημοτική Αρχή  απαξίωσε  και προσέβαλε την Εθνική και Παγκόσμια γιορτή των 200 ετών από την Απελευθέρωση του Έθνους, «ξεχνώντας» ότι η σημασία της Ελληνικής σημαίας είναι τεράστια καθώς περικλείει στις πτυχές της αγώνα και θυσίες, εκφράζει την Εθνική μας ενότητα και δίνει υπόσταση στην έννοια του Έθνους.

Ως μέλη της Δημοτικής  παράταξης «Άλλη Πόλη» ζητάμε την αναζήτηση ευθυνών και την  παραίτηση  των υπευθύνων  αυτής της Εθνικής «απρέπειας».

Καρκούλιας Δημήτρης-Μήλας Κωνσταντίνος

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...