Ο Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης με απόφαση του Δημάρχου Παλλήνης κ. Αθανασίου Ζούτσου, Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων και δράσεων προώθησης της τοπικής οικονομίας και υποστήριξης νέων και υφιστάμενων επιχειρήσεων στο Δήμο Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ο Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης με απόφαση του Δημάρχου Παλλήνης κ. Αθανασίου Ζούτσου, Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων και δράσεων προώθησης της τοπικής οικονομίας και υποστήριξης νέων και υφιστάμενων επιχειρήσεων στο Δήμο Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 | 3:46 μ.μ.

 


Ο Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης με απόφαση του Δημάρχου Παλλήνης κ. Αθανασίου Ζούτσου, Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων και δράσεων προώθησης της τοπικής οικονομίας και υποστήριξης νέων και υφιστάμενων επιχειρήσεων στο Δήμο Παλλήνης.

Δείτε παρακάτω τι δήλωσε ο Δημοτικός σύμβουλος κος  Κουτσικούρης Τριαντάφυλλος.

"Με αφορμή την ανακοίνωση του Δημάρχου Παλλήνης κ. Αθανασίου Ζούτσου, για την επιλογή μου στη θέση του άμισθου Εντεταλμένου Συμβούλου για θέματα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων και δράσεων προώθησης της τοπικής οικονομίας και υποστήριξης νέων και υφιστάμενων επιχειρήσεων στο Δήμο Παλλήνης, θα ήθελα, πρωτίστως, να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στο πρόσωπο του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα, η ανάληψη της τιμητικής αυτής θέσης και δεσμεύομαι να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης και να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για την προάσπιση και προώθηση των συμφερόντων του τόπου μας και του συνόλου των συμπολιτών μου.
Εύχομαι σε όλες και όλους προσωπική και οικογενειακή υγεία, ευτυχία, δημιουργία και πρόοδο.
 
Με ιδιαίτερη τιμή
Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης
Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης"
 
Δείτε  και την ανακοίνωση του Δημάρχου κου Ζούτσου Αθανάσιου
 
 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...