Ευχές από τον πρόεδρο του Παλληνιακού Δημήτρη Βόρβολάκο Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ευχές από τον πρόεδρο του Παλληνιακού Δημήτρη Βόρβολάκο

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020 | 10:06 μ.μ.

Σ 'αυτά τα διαφορετικά για όλους μας Χριστούγεννα εύχομαι στους κατοίκους της Παλλήνης, στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας, στα αγαπητά μέλη και στους χορηγούς, το πνεύμα των εορτών να δώσει χαμόγελα στα χείλη σας, να ζεστάνει τις καρδιές σας, να πλημμυρίσει με δύναμη, χαρά και αισιοδοξία τις οικογένειες σας για να μπορέσουμε και πάλι να συνεχίσουμε όλοι μαζί χωρίς να χάσουμε την ελπίδα και τα όνειρα μας, βάζοντας ένα λιθαράκι για ένα καλύτερο μέλλον.


Η γέννηση του Θεανθρώπου να δώσει δύναμη στη συλλογικότητα και την αλληλεγγύη αυτών που αγωνίζονται για να πάρουν από τη ζωή αυτό που τους αξίζει.
Για ένα κόσμο καλύτερο, πιο όμορφο και πιο υγιή.


Χρόνια Πολλά    

Ο πρόεδρός του Παλληνιακού Α.Ο. 

Βορβολάκος Δημήτρης


 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...