Παν. Μερτύρης: Υγεία και ευημερία στις οικογένειες σας - Με το καλό το 2021 Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παν. Μερτύρης: Υγεία και ευημερία στις οικογένειες σας - Με το καλό το 2021

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020 | 10:40 π.μ.

 


Φτάνοντας στο κατώφλι της διαδοχής του 2020, ενός χρόνου που μας δοκίμασε αρκετά σκληρά, εκτιμώ πως η ευχή για ΥΓΕΙΑ, έχει την σπουδαιότερη για όλους μας αξία.
 
Στο 2021 λοιπόν, η νίκη της επιστήμης να είναι καθοριστική και ο κορονοϊός να αποτελέσει μια τελειωμένη υπόθεση, με τα διδάγματα που δεν πρέπει να ξεχάσει η παγκόσμια κοινότητα.
 
Όσον αφορά τη ζωή μας στον Δήμο, όπως κάθε συνδημότης, θέλουμε πάντα να ελπίζουμε και εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση, σε βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, αν και τα μεγάλα ζωτικής σημασίας θέματα, όπως η αποχέτευση έχουν ακόμη μακρύ δρόμο για την υλοποίηση τους παρά τις μόνιμες εξαγγελίες.
 
Για τη δημοτική μας Παράταξη το 2021 θα είναι η χρονιά ουσιαστικών δράσεων για ενημέρωση και κάλεσμα ενεργοποίησης στα κοινά του Δήμου μας, νέων ηλικιακά κατά προτεραιότητα συνδημοτών, στη λογική της καταπολέμησης απηρχαιωμένων πολιτικών, που «κρατούν» τις πόλεις μας στις αγκυλώσεις του παρελθόντος, χωρίς ίχνη μιας έστω καινοτομίας.
 
Στο παρόν μήνυμα δεν είναι πρόσφορη μια αναλυτική περιγραφή των όσων οι διοικούντες τον Δήμο, δεν κατάφεραν.
Αισιόδοξος από τη φύση μου θέλω να πιστεύω πως το 2021 θα είναι μια χρονιά επαναφοράς της κανονικότητας στη ζωή μας. 
 
Υγεία λοιπόν σε όλους και ευημερία στις οικογένειες σας.
 
Με το καλό το 2021.
 
Παν. Μερτύρης.
 
Για την Δημ. Παράταξη. 
«Ανθούσα Γέρακας Παλλήνη, Πόλεις για να ζεις».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...