Roland Garros: Ο Τσιτσιπάς στους 4 και συνεχίζει να γράφει ιστορία [VIDEOS] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Roland Garros: Ο Τσιτσιπάς στους 4 και συνεχίζει να γράφει ιστορία [VIDEOS]

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 | 8:56 μ.μ.



Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον ημιτελικό του Roland Garros επικρατώντας με 3-0 (7-5, 6-2, 6-3) του Αντρέι Ρούμπλεφ - Ο Στέφανος έκανε τεράστια ανατροπή στο πρώτο σετ (έχανε με 3-5) και στη συνέχεια νίκησε πολύ εύκολα - Στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Τζόκοβιτς-Καρένο Μπούστα

Λίγα λεπτά μετά τον τελευταίο πόντο έσκασε το πρώτο του χαμόγελο... Χαρούμενος και συνάμα συγκινημένος, προσπαθούσε κι ο ίδιος να αντιληφθεί πως ένα ακόμη σπουδαίο κεφάλαιο στην ιστορία της ζωής του μόλις είχε γραφτεί.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά ήδη κέρδισε μία ακόμη θέση)  μετά από εκπληκτική εμφάνιση επικράτησε με 3-0 σε λιγότερο από 2 ώρες του Αντρέι Ρούμπλεφ (Νο 12 στον κόσμο) και για πρώτη φορά στην καριέρα του θα αγωνιστεί σε ημιτελικό στο φημισμένο Ronald Garros.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...