Επιστροφή στις νίκες και κορυφή για την ομάδα του Παλληνιακού! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Επιστροφή στις νίκες και κορυφή για την ομάδα του Παλληνιακού!

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020 | 11:40 μ.μ.




Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα μας που επικράτησε 2-0 εντός έδρας του Παλλαυρεωτικού και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο σε γενικές γραμμές, ωστόσο ο Παλληνιακός ήταν αυτός που είχε την ουσία και πήρε νωρίς το κεφάλι στο σκορ. Μετά από ωραία ατομική ενέργεια ο Σεϊτάι απέφυγε έναν αντίπαλο και έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ με το αριστερό με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα αφού βρήκε πρώτα και στο οριζόντιο δοκάρι κοντά στο «παραθυράκι» της εστίας του Σταματόπουλου. 

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Παναγιώτη Χριστοφιλέα βρήκαν και δεύτερο γκολ, καθαρίζοντας έτσι το ματς. Στο 68’ ο Ελ Γκαμάλ βρέθηκε σε καίρια θέση, μετά από εκτέλεση φάουλ, και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. 

Ο Παλλαυρεωτικός τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παπαδόπουλου με απευθείας κόκκινη στο 70’ καθώς κλώτσησε εκτός φάσης τον Κολλινιάτη. 

Το ματς σημαδεύτηκε από δύο σοβαρούς τραυματισμού. Άτυχος στάθηκε ο ποδοσφαιριστής μας Βαγγέλης Ζυγοκώστας, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο 62’ της αναμέτρησης και διακομίστηκε στο νοσοκομείο καθώς υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης. Τραυματίας αποχώρησε και ο Χαντάντ του Παλλαυρεωτικού, ο οποίος επίσης διακομίστηκε στο νοσοκομείο με σπασμένο χέρι. 

Διαιτήτευσαν οι Ζαχαρόπουλος, Μπουξμπάουμ, Κακάνης. 

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Π. Χριστοφιλέας): Μπαλασάκης, Λάζαρης (82’ Κριτούλης), Ζυγοκώστας (62’ λ. τρ. Αναστασίου), Ελ Γκαμάλ, Κολλινιάτης, Δημογιάννης Β. (93’ Ντελής), Σεϊτάι, Καραμπιέτ Χ. (62’ Καλτσάς), Κυριόπουλος (93’ Μασκάι), Δημογιάννης Χ., Κοβάνης. 

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Γ. Παπαϊωάννου): Σταματόπουλος, Χουσεΐν (87’ Γκόντζος), Κρανιδιώτης, Πώχος, Τσίκλος, Καρκασίνας (54’ Παπαδόπουλος), Χαντάντ (85’ Τσόφλιας), Μπεργιάννης, Αρσενίδης, Γιαχάεβ, Ροσίαν.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...