Μερτύρης: Κε Ζούτσο στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης: Κε Ζούτσο στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί!!!

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020 | 9:47 μ.μ.



Στο ίδιο έργο θεατές. Πληρώνουν «επικοινωνιολόγους» με τα δικά μας χρήματα για να μας κατηγορήσουν που ενδιαφερόμαστε για την υγεία  των παιδιών μας.

Βγάζουν λοιπόν δεύτερο δελτίο με το οποίο και καλά «εξηγούν» για τις ευθύνες αλλά κυρίως για τις μη ευθύνες του Δήμου.

Αυτό είναι το ζήτημα και γι’ αυτό προβαίνουν σε διορθωτικές εξηγήσεις: «Κάνουμε ότι γραφειοκρατικώς επιτρέπεται. Δεν υποκαθιστούμε το κράτος».

Λες και τους είπε κανείς να το υποκαταστήσουν. Μιλούν για λαϊκισμό αυτοί που το έχουν κάνει επιστήμη και στα δύσκολα τους πετούν μόνιμα την μπάλα στην εξέδρα. Μας επιπλήττουν  μάλιστα  είτε για άγνοια είτε για ψέματα.

Κύριε Ζούτσο πείτε στον μυθιστοριογράφο σας να μην χρησιμοποιεί φράσεις (ψέματα) που γυρίζουν ως μπούμερανγκ στο πρόσωπο σας. Πείτε του πως «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί».

Κατά τα άλλα το δημαρχιακό κειμενάκι περιέχει και έναν διδακτισμό προς όλους μας, αφού μας «διδάσκει» πως οι ρόλοι του κάθε δημόσιου φορέα πρέπει να είναι σαφείς και συγκεκριμένοι και ότι παραμένουν υπεύθυνοι. Όπως π.χ. είναι διακριτός ο ρόλος του Δήμαρχου από τον ρόλο του Προέδρου Δήμαρχου της Κοινωφελούς Εταιρείας του Δήμου μας.(Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις).

Δεν θα συνεχίσω σε μια διαμάχη χαρακωμάτων. Αυτοί σε λίγο θα πολεμούν και με τον εαυτό τους τον ίδιο, εξ αιτίας των προβλημάτων που έχουν συσσωρεύσει.

Θα σταθώ μόνο σε τούτο που προκαλεί γέλιο και στον πλέον ανεπηρέαστο.

Ο συντάκτης κλείνει το κείμενο με την φράση: «Εμείς παραμένουμε υπεύθυνοι».  

Με την διαφορά όμως ότι για να παραμείνεις, πρέπει να είσαι από πρώτα υπεύθυνος.

Εύχομαι ο Θεός να μας φυλάξει όλους από τον κορονοϊό, αλλά ας δώσει και λίγη δύναμη στη δημαρχοπαρέα,  να αντιδράσει επιτέλους στην αλαζονεία  και τον «πολυξερισμό» του επικεφαλής της.

Παναγιώτης Μερτύρης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...