«Μην αφήνεις την ιστορία να ξεθωριάζει...» - Ένα συγκινητικό βίντεο για την επέτειο του «ΟΧΙ» Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

«Μην αφήνεις την ιστορία να ξεθωριάζει...» - Ένα συγκινητικό βίντεο για την επέτειο του «ΟΧΙ»

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020 | 12:42 μ.μ.



Το βίντεο δημιούργηθηκε από την Ομάδας Αναβίωσης ΕΣ 1940

«Μην αφήνεις την Ιστορία να ξεθωριάζει... Δίδαξέ την στα παιδιά σου! 80 χρόνια από το έπος του '40»

Αυτό είναι το μήνυμα της Ομάδας Αναβίωσης Ελληνικού Στρατού 1940 και του Ηλία Περγαντή, οι οποίοι δημιούργησαν το παρακάτω συγκινητικό βίντεο:


Η ιδέα της ιστορικής αναβίωσης του ΕΣ 1940 ωρίμασε το 2012 και έτσι ξεκίνησε η έρευνα για την απόκτηση της γνώσης των υλικών που χρησιμοποιούσε ο ΕΣ κατά τη συγκεκριμένη περίοδο. Η Ομάδα Ιστορικής Αναβίωσης ΕΣ 1940 αποτελείται από 12 άτομα.

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...