Δίκη Χρυσής Αυγής - Ποινές: Οργή για την πρόταση της εισαγγελέως - «Δεν κρατά ούτε τα προσχήματα» Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δίκη Χρυσής Αυγής - Ποινές: Οργή για την πρόταση της εισαγγελέως - «Δεν κρατά ούτε τα προσχήματα»

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 | 9:56 μ.μ.



Δίκη Χρυσής Αυγής: Την οργισμένη αντίδρασή τους για την πρόταση της εισαγγελέως για αναστολή στις ποινές των καταδικασθέντων στη δίκη της Χρυσής Αυγής, πλην του Ρουπακιά, εκφράζουν οι συνήγοροι της πολιτικής αγωγής και εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων.

Οι δευτερολογίες των συνηγόρων υπεράσπισης θα συνεχιστούν το πρωί της Τρίτης στις 10.00, οπότε και το δικαστήριο αναμένεται να αποφασίσει για το ποιοι θα εκτίσουν την ποινή τους και ποιοι θα παραμείνουν ελεύθεροι, μετά την ολοκλήρωση των τοποθετήσεων της υπεράσπισης.

Η πρόταση της εισαγγελέως, Αδαμαντίας Οικονόμου

Σύμφωνα με την κυρία Οικονόμου, οι καταδικασθέντες τήρησαν απαρεγκλίτως τους περιοριστικούς όρους που τους είχαν επιβληθεί στο στάδιο της ανάκρισης ή μετά τις αποφυλακίσεις τους.

Όπως εκτίμησε «έχουν γνωστή διαμονή, δεν είναι ύποπτοι φυγής, δεν προέβησαν σε καμία προπαρασκευαστική ενέργεια για να διαφύγουν, εμφανίστηκαν ενώπιον των αρχών, τα ποινικά τους μητρώα είναι λευκά, πλην ορισμένων για μικρές παραβάσεις, δεν απέφυγαν τη σύλληψή τους, κάποιοι εξάντλησαν και το ανώτατο όριο προφυλάκισης, διαλύθηκε η Χρυσή Αυγή, έκλεισε το κόμμα, η εφημερίδα και «ο πολιτικός της λόγος».

«Δεν είναι ύποπτοι φυγής, εκπροσωπήθηκαν νόμιμα από τους δικηγόρους τους, όταν τους ζητήθηκε από το δικαστήριο εμφανίστηκαν στη δίκη», είπε η εισαγγελέας και συνέχισε:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...