Πήρε το γειτονικό ντέρμπι ο Παλληνιακός, 1-0 την Ατλαντίδα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Πήρε το γειτονικό ντέρμπι ο Παλληνιακός, 1-0 την Ατλαντίδα

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 | 8:55 μ.μ.



Ο Παλληνιακός ήταν ο νικητής του γειτονικού ντέρμπι με αντίπαλο την Ατλαντίδα, της οποίας επιβλήθηκε με 1-0 εντός έδρας. Σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν στο τέλος και παρέμειναν στην 3η θέση.

Η Ατλαντίδα είχε μια διπλή ευκαιρία στο 25’ όταν ο Μπαλασάκης είπε όχι αρχικά σε σουτ του Κωτσάκη και στην επαναφορά σε νέο σουτ του Γ. Καρακώστα. Ο Παλληνιακός απάντησε στο 28’ με την κεφαλιά του Κυριόπουλου που μπλόκαρε ο Σαμαράς, με το 0-0 να μένει ως την ανάπαυλα. Στο 60’ ο Μπαλασάκης απέκρουσε εντυπωσιακά μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκατετασβίλι, ενώ ένα λεπτό αργότερα οι κιτρινόμαυροι πήραν κεφάλι στο σκορ. Μετά από ασίστ του Κοβάνη ο Κυριόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον Σαμαρά, τον οποίο νίκησε, σκοράροντας το μοναδικό γκολ του αγώνα. 

Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες στη συνέχεια, αλλά δεν της εκμεταλλεύτηκαν. Στο 64’ πλασέ του Κοβάνη εξ επαφής πέρασε άουτ, ενώ στο 69’ ο Κυριόπουλος δεν βρήκε καλά την μπάλα με το αριστερό ενώ ήταν σε θέση βολής. Στο 72’ διαγώνιο σουτ του Καραμπιέτ βρήκε σε ετοιμότητα τον Σαμαρά που απέκρουσε. Οι φιλοξενούμενοι είχαν στο 83’ σουτ του Γ. Καρακώστα που απέκρουσε ο Μπαλασάκης, ο οποίος μπλόκαρε στο 91’ σε διαγώνιο σουτ του Αδαμίδη. 

Στο 93’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Λάζαρης και μαζί οι Χριστοφιλέας και Λαζαρίδης για διαμαρτυρία, με τους γηπεδούχους να αντιδρούν έντονα με αφορμή τις τρεις αποβολές! 

Διαιτήτευσαν οι Δραγάτης, Βιτσεντζάτος, Γκούβας. 
 
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Π. Χριστοφιλέας): Μπαλασάκης, Λάζαρης, Αναστασίου, Ελ Γκαμάλ, Κολλινιάτης, Δημογιάννης Β., Καραμπιέτ (83’ Ντελής), Καλτσάς (56’  Σεϊτάι), Κυριόπουλος, Δημογιάννης Χ., Κοβάνης (89’ Μασκάι).

ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ (Γ. Τσούνης): Σαμαράς, Παππάς (84’ Καραγιαννάκης), Καρακώστας Α. (84’ Κιούρκος), Μπενέκος, Κολοτούρος, Καγιάς (63’ Αδαμίδης Α.), Γκατετασβίλι, Νάνος, Κωτσάκης, Πανόπουλος, Καρακώστας Γ. 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...