Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης, η νέα ΚΥΑ που ρυθμίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για το άνοιγμα των σχολείων τη Δευτέρα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης, η νέα ΚΥΑ που ρυθμίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για το άνοιγμα των σχολείων τη Δευτέρα

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 | 3:26 μ.μ.



Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης, η νέα ΚΥΑ που ρυθμίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για το άνοιγμα των σχολείων τη Δευτέρα, αλλά και όλων των εκπαιδευτικών δομών.


Ρυθμίζει ακόμη πώς θα λειτουργήσουν, φροντιστήρια, κέντρα γλωσσών και βιβλιοθήκες.

Μεταξύ άλλων προβλέπει ότι η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς, σε όλους τους εσωτερικούς χώρους και στους εξωτερικούς όταν υπάρχει συνωστισμός, όπως επίσης και στα μέσα μεταφοράς μαθητών ενώ οι μαθητές που δεν θα φορούν μάσκα θα παίρνουν απουσία.


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...