Συνταρακτικό κείμενο για τον κορωνοϊό που πρέπει να διαβάσετε Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Συνταρακτικό κείμενο για τον κορωνοϊό που πρέπει να διαβάσετε

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 | 2:48 μ.μ.



Ενα συγκλονιστικό κείμενο αφύπνισης για τον κοροναϊό, έγραψε μια Ελληνίδα που ζει στην Ιταλία. Περιγράφει τα όσα ζει στην επαρχία του Τρεβίζο και δίνει συμβουλές στους Ελληνες για το τι πρέπει να προσέχουν ώστε να μη γίνουμε… Ιταλία.

Μιλάει για τους θανάτους που αυξανόταν με ταχείς ρυθμούς γιατί όλοι το πήραν ελαφρά τη καρδία και ζητά μέτρα αυτοπροστασίας από όλους.

Διαβάστε το πολύ δυνατό κείμενο που ανάρτησε στο facebook:

Αγαπητοί συμπατριώτες στην Ελλάδα,
Ονομαζομαι Θεώνη Χρονοπούλου και ζω στο Oderzo! Μία πανέμορφη πόλη στη επαρχία του Τρεβίζο, στο υπέροχο Veneto!!!
Βλέποντας την κατάσταση να έχει ξεφύγει και να τείνει να ξεφύγει και στην υπέροχή μας χώρα, θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτή την τόσο άσχημη «εμπειρία» που ζούμε εδώ στην Ιταλία τον τελευταίο μήνα!
Στην αρχή ήταν όπως στην Ελλάδα! Λίγα κρούσματα από δω κι από κει και κάποια συγκεντρωμένα στην Παντοβα και στο Μιλανο όπως τώρα στην Ηλεια!!!! Τρομάξαμε αλλά δε δώσαμε την σημασία που έπρεπε! Με μια κυβέρνηση (που προσωπικά δε με ενδιαφέρει καθόλου που ανήκει) που κανεις τους δεν έχει διοικήσει ούτε μια μικρή εταιρεία, χωρις την παραμικρή εμπειρία σε καταστασεις κρισης και χωρις να παίρνει βοήθεια από τους πιο ειδικους για να μη παραδεχτεί την ανικανότητα της, να παίρνει τη μια λάθος απόφαση μετά την άλλη!
Κι από την άλλη εμείς που έχουμε ισως τη μεγαλύτερη ευθύνη, υποτιμήσαμε τη δύναμη του ιού και την δυνατότητα εξάπλωσης του, το πήραμε αψήφιστα και δεν ακυρώναμε ταξίδια, εξόδους και δραστηριότητες!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...