Θρίλερ με την εξαφάνιση 7χρονου κοριτσιού στην Αθήνα – «Προσεύχομαι στο Θεό να μου τη φέρει πίσω» Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Θρίλερ με την εξαφάνιση 7χρονου κοριτσιού στην Αθήνα – «Προσεύχομαι στο Θεό να μου τη φέρει πίσω»

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 | 1:35 μ.μ.



Τη μυστηριώδη εξαφάνιση ενός μικρού παιδιού στην καρδιά της Αθήνας, ερεύνησε το «Τούνελ» στην πρώτη εκπομπή για το 2020.

Η ιστορία της 7χρονης Βαλεντίν από το Κονγκό που φέρεται να εξαφανίστηκε παραμονές Χριστουγέννων, ευαισθητοποίησε τους τηλεθεατές, αλλά και δεκάδες εθελοντές. Δυο επιχειρησιακά κέντρα του «Τούνελ» και του «Χαμόγελου του Παιδιού», λειτούργησαν παράλληλα μες τη νύχτα για να εντοπίσουν ένα σημάδι από τη ζωή της.

Δείτε εδώ την συνέχεια 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...