Παλληνιακός: Σας περιμένουμε να μας σπρώξετε στη νίκη!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλληνιακός: Σας περιμένουμε να μας σπρώξετε στη νίκη!!!

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 | 3:24 μ.μ.





Ο Παλληνιακός δίνει άλλο ένα δύσκολο ματς εντός έδρας αυτή τη φορά με αντίπαλο τον ΑΟ Υπάτου. Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο την Κυριακή στις 15:00 για να μας σπρώξετε σε άλλη μια νίκη που θα μας δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για τη συνέχεια. Όλοι μαζί μια φωνή για να οδηγήσουμε τον Παλληνιακό ψηλά!!!
Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Φίτσας (Δυτ. Αττικής) με βοηθούς τους Σουζά (Αιτωλοακαρνανίας) και Μουτάφη (Κυκλάδων).

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...