Ειρήνη Κουνενάκη: Η μη κοινοποίηση εγγράφων που απευθύνεται στους δημοτικούς συμβούλους εκτός από υποβάθμιση του ρόλου του δημοτικού συμβούλου, στην προκειμένη περίπτωση είναι και φίμωση της φωνής των εργαζομένων. Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ειρήνη Κουνενάκη: Η μη κοινοποίηση εγγράφων που απευθύνεται στους δημοτικούς συμβούλους εκτός από υποβάθμιση του ρόλου του δημοτικού συμβούλου, στην προκειμένη περίπτωση είναι και φίμωση της φωνής των εργαζομένων.

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 | 12:02 π.μ.

Με έκπληξη είδαμε σήμερα σε σελίδα στο facebook  έγγραφο (αρ.πρωτ.327/21.10.2019) του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Παλλήνης, το οποίο απευθύνεται στους δημοτικούς συμβούλους και με το οποίο ζητείται έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης, με θέμα την καταδίκη του άρθρου 179, του υπό ψήφιση νομοσχεδίου που αφορά την εκχώρηση αρμοδιοτήτων της αυτοδιοίκησης σε ιδιώτες.

Λέμε λοιπόν:

Δεν λάβαμε γνώση, του συγκεκριμένου εγγράφου.

Δεν κοινοποιήθηκε στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Είναι προφανές, ότι σκόπιμα δεν έχει συγκληθεί το δημοτικό συμβούλιο, μεχρι να ολοκληρωθεί η ψήφιση και των λοιπών άρθρων του νομοσχεδίου, που προγραμματίζεται για αύριο.

Όμως η μη κοινοποίηση εγγράφων που απευθύνεται στους δημοτικούς συμβούλους εκτός από υποβάθμιση του ρόλου του δημοτικού συμβούλου, στην προκειμένη περίπτωση είναι και φίμωση της φωνής των εργαζομένων.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...