ΠΑΛΛΗΝΗ: ''ΦΩΤO ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ'' (Η ιστορία ενός στραβού κάγκελου) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΑΛΛΗΝΗ: ''ΦΩΤO ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ'' (Η ιστορία ενός στραβού κάγκελου)

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 | 9:30 π.μ.


ΦΩΤΟ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ...
(Η ιστορία ενός στραβού κάγκελου)

Πάνε εφτά χρόνια τώρα ...
Ούτε πολλά θα πει κάποιος, ούτε λίγα θα πει κάποιος άλλος ... 
Πάνε λοιπόν εφτά χρόνια ...
Πάρα πολλά για μένα, αν με ρωτάς, που αυτό το στραβό κάγκελο στέκει εκεί και καμαρώνει ...
Στα μάτια μου έχει αποκτήσει την σημασία ενός πολύ σημαντικού κάγκελου ...
Σχεδόν συμβολικού ...
Συμβολικού μιας εποχής, μιας άποψης, μιας αντίληψης ζωής, μιας κοσμοθεωρίας. Ενός συμβόλου πολύ σπουδαίου που του αξίζει να υπάρχει μιας κι ο χρόνος που περνάει το σεβάστηκε και δεν του άλλαξε σχήμα.
Το ίδιο όμως σεβάστηκε και τα χαμηλά κάγκελα που το περιστοιχίζουν και δεν λένε να ψηλώσουνε λίγο απο μόνα τους καθώς κανείς άλλος δεν έχει την πρόθεση να το κάνει.
Κι όλο αυτό συμβαίνει χαρωπά και υπερήφανα στα κάγκελα κάποιου σχολείου του τόπου που ζω.
Εφτά χρόνια λοιπόν ...
Τι κι αν μιλάμε για προστασία των σχολείων απο εξωσχολικούς και βανδαλισμούς και χρήση ουσιών και ελλιπή αστυνόμευση ...
Το σημαντικό είναι πως ακριβώς δίπλα ομορφοβάψαμε μια διάβαση πεζών για να περνάνε τα παιδιά με ασφάλεια στο απέναντι συρματοπλεγμένο ιδιωτικό οικόπεδο.
Φωτό με ιστορία λοιπόν ...
Και κάτι τέτοιες στιγμές για να καταλαβαίνω κι εγώ γιατί αυτή η χώρα κρατιέται στην ζωή γράφοντας ποίηση, κωμωδία και σάτιρα ...

Y.Γ.
Ο επανεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος αρμόδιος για το θέμα έως προσφάτως ας μην  περάσει απ' το 'ιστορικό' σημείο καθώς το στραβό κάγκελο 'καλώς κρατεί'.


Λυγερή Ζωχιού
Κοινωνιολόγος- Καθηγήτρια Αγγλικών

(Κάτοικος Παλλήνης)






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...