Reizidis Carpets: Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών - Δείτε τις τιμές και τις προσφορές μας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Reizidis Carpets: Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών - Δείτε τις τιμές και τις προσφορές μας

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 | 8:59 π.μ.


Η οικογένεια Ρεϊζίδη ξεκίνησε από τη Σπάρτα της Μ. Ασίας & μετέφερε τη μεγάλη πείρα της στη χειροποίητη ταπητουργία στην Αθήνα. Με ιδιόκτητη μονάδα κατασκευής νημάτων στήνοντας αργαλειούς σε όλη την Ελλάδα, διαδώσαμε τη μεγάλη ποικιλία σχεδίων, την εξαιρετική ποιότητα & το μεράκι στην ύφανση των χειροποίητων χαλιών Σπάρτα.
Το 1956, επεκτείνοντας τις δράστηριότητές μας, ιδρύσαμε τα ταπητοκαθαριστήρια ΡΕΪΖΙΔΗΣ & τα πρώτα εμπορικά μας καταστήματα στην Αθήνα. Σήμερα το όνομά μας είναι συνώνυμο με την παροχή υψηλών υπηρεσιών στον καθαρισμό & τη φύλαξη των χαλιών.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ



Κάρτα Μέλους Clean & Win

Αποκτήστε και εσείς την Κάρτα Μέλους

CLEAN AND WIN 







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...