Καρκούλιας: Γιατί πρέπει να ψηφίσουμε τον κ. ΜΕΡΤΥΡΗ για Δήμαρχο Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Καρκούλιας: Γιατί πρέπει να ψηφίσουμε τον κ. ΜΕΡΤΥΡΗ για Δήμαρχο

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 | 11:34 π.μ.

Ώρα ευθύνης και προβληματισμού.

Αγαπητοί συνδημότες.

Την Κυριακή διεξάγεται επαναληπτική  εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη Δημάρχου στον Δήμο μας.

Η δυσκολία αυτής της αναμέτρησης όσο και να φαντάζει εξ αρχής δύσκολη (λόγω των ποσοστών της πρώτης Κυριακής) μπορεί να ανατραπεί με την θέληση, συμμετοχή και την επιλογή σας ως Δημάρχου του Τάκη Μερτύρη.

Γιατί πρέπει να ψηφίσουμε τον κ. ΜΕΡΤΎΡΗ για Δήμαρχο:

Α.-Από τα ποσοστά που έλαβε κάθε ένας από τους 4 συνδυασμός την προηγούμενη Κυριακή έχουν εκλεγεί για το νέο Δημοτικό συμβούλιο αναλογικά  17 έδρες ενώ από τον πέμπτο συνδυασμό του κ Ζούτσου έχουν εκλεγεί 16 έδρες.

Β.-Εκλέγοντας τον Μερτύρη Δήμαρχο είναι υποχρεωμένος προκειμένου να έχει την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο να συνεργασθεί με όλους τους συνδυασμούς όπως προστάζει η φιλοσοφία της  απλής αναλογικής.

Γ.-Η αναγκαστική αυτή συνεργασία θα αποτρέψει τα φαινόμενα αλαζονείας, αδιαφάνειας στα οικονομικά σκάνδαλα, την ρουσφετολογία τις αδικίες και ο δημότης θα εκπροσωπείται πιο δίκαια και πιο δημοκρατικά.

Δ.-Θα θέσει τέρμα σε ένα «καθεστώς» 40 ετών που η επιβίωση του στηρίζεται σε μικρορουσφετάκια, σε εξυπηρετήσεις σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία σε τοποθέτηση μιάς λάμπας, λίγης ασφάλτου ,ενός κάδου κτλ.

Ε.-Θα θέσει τέρμα σε ανθρώπους που ενώ δεν προσφέρουν «τίποτα ουσιαστικό» παίρνουν ψήφους από μία συνταγή και εξυπηρέτηση σε νοσοκομείο,από ένα μικρορουσφετάκι κάδου, και από «φιλιά όπου βρεθούν» διαδίδοντας ότι επάγγελμα έχουν την πολιτική.

ΣΤ.-Με την πολυσυλλεκτικότητα της νέας διοίκησης θα υπάρχει όραμα για την πόλη αυτή, όρεξη για δουλειά και πρόοδος απέναντι σε μια «γερασμένη» και «κουρασμένη» διοίκηση.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...