Καραναστάση Ειρήνη: Γιατί με την παράταξη "Εμείς, η πόλη μας" και την Ειρήνη Κουνενάκη!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Καραναστάση Ειρήνη: Γιατί με την παράταξη "Εμείς, η πόλη μας" και την Ειρήνη Κουνενάκη!!!

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 7 Μαΐου 2019 | 9:12 π.μ.


Γιατί με το Εμείς, η πόλη μας

Η νέα δημοτική παράταξη του δήμου Παλλήνης “Εμείς, η πόλη μας” είναι μια παράταξη που δημιουργήθηκε από απλούς πολίτες του δήμου μας.

Η διαφοροποίησή μας από τις υπόλοιπες παρατάξεις είναι ότι δεν ξεκίνησε από κάποιον διεκδικητή της δημαρχίας, μαζεύοντας εκ των υστέρων μέλη γύρω του. Ούτε ξεκίνησε από κάποιο πολιτικό κόμμα που ήθελε με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσει μια νέα παράταξη που να πρόσκειται σε αυτό. Εμείς, ως μέλη της πρωτοβουλίας πολιτών που συστάθηκε τον Ιούνιο του 2018, ξεκινήσαμε όλοι μαζί βάζοντας στο τραπέζι των συνομιλιών ισότιμα τις απόψεις μας και με δημοκρατικές διαδικασίες εκλέξαμε το πρόσωπο που θα είναι επικεφαλής της παράταξής μας.

Μέλη της παράταξης μπορούν να γίνουν όλοι όσοι συμφωνούν με την ιδρυτική διακήρυξη και τον εσωτερικό κανονισμό όπως αυτά ορίζονται και εγκρίνονται από την ολομέλεια της παράταξης. Μπορούν να συμμετέχουν δηλαδή όλοι όσοι το επιθυμούν αρκεί να έχουν δημοκρατικές αντιλήψεις και συμπεριφορά.

Γιατί με την Ειρήνη Κουνενάκη

Την Ειρήνη Κουνενάκη γνώρισα κατά τα πρώτα – δύσκολα - χρόνια λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου μας, που – ας μην το ξεχνάμε - η ίδια οργάνωσε, και όπου συμμετείχα ως εθελόντρια καθηγήτρια. Στα χρόνια αυτά, διαπίστωσα ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που δουλεύει με ακεραιότητα και ευθύτητα, με σοβαρότητα και αίσθημα ευθύνης. Έναν άνθρωπο που διαθέτει επαγγελματισμό και είναι ιδιαίτερα χαρισματική στο διάλογο, όχι μόνο με τους συνεργάτες της, αλλά με οποιονδήποτε συνάνθρωπό της. Θεώρησα τιμή μου ότι με κάλεσε να στηρίξω την πρωτοβουλία της ομάδας πολιτών στην οποία συμμετέχει και δέχτηκα με χαρά το κάλεσμά της, πιστεύοντας ότι είναι η πλέον κατάλληλη για το αξίωμα του Δημάρχου της πόλης μας.

Έχοντας αγαπήσει την πόλη μας από την πρώτη στιγμή που μετακόμισα εδώ το 2005, αλλά διαπιστώνοντας με λύπη ότι είναι πλέον μια πόλη αδιάφορη, χωρίς όραμα και καινοτόμες προτάσεις, συντάχθηκα με την παράταξη ΕΜΕΙΣ, Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ, εκθέτοντας τον εαυτό μου ανοιχτά για πρώτη φορά  και θέτοντάς τον στη δική σας κρίση.

Σε όλη μου την πορεία μέχρι σήμερα, επαγγελματική και μη, υπήρξα πάντα αξιοπρεπής και ανιδιοτελής. Δε ζήτησα και δεν ωφελήθηκα από κανέναν, ενώ κανόνας της ζωής μου ήταν και είναι να παλεύω τίμια και με όλες μου τις δυνάμεις για ό,τι επιθυμώ να επιτύχω. Το ίδιο σκοπεύω να κάνω και από τη θέση του δημοτικού συμβούλου εφόσον εκλεγώ.

Με μοναδικό μου κίνητρο να συνεισφέρω ενεργά και με πλήρη διαφάνεια στο όραμα της Ειρήνης και της παράταξής μας στη δημιουργία μιας σύγχρονης και αξιοπρεπούς πόλης που θα αποκτήσει τη θέση που της αρμόζει. 

Με στόχο όχι μόνο το παρόν, αλλά το μέλλον που οφείλουμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας.

Με πλήρη επίγνωση και συναίσθηση της ευθύνης που θα ακολουθήσει την ενδεχόμενη εκλογή μου, αναμένω την υποστήριξή σας.

Ειρήνη Καραναστάση, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε. Γέρακα, με την παράταξη «Εμείς, η πόλη μας».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...