Βίκτωρ Παναγιωτακόπουλος: Η συμπεριφορά κάποιων τις Άγιες Μέρες με κορύφωση το Μεγάλο Σάββατο μόνο ως προσβλητική μπορεί να χαρακτηριστεί και δείχνει ασέβεια Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Βίκτωρ Παναγιωτακόπουλος: Η συμπεριφορά κάποιων τις Άγιες Μέρες με κορύφωση το Μεγάλο Σάββατο μόνο ως προσβλητική μπορεί να χαρακτηριστεί και δείχνει ασέβεια

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 1 Μαΐου 2019 | 1:42 μ.μ.


Αγαπητοί Συμπολίτες, στις Άγιες Μέρες και ώρες του Πάσχα, που βιώσαμε, παρατηρήθηκαν αναρτήσεις-τοποθετήσεις πολιτικών παρατάξεων, σχολιαστών και υποψηφίων. 

Οι αναρτήσεις αυτές ήταν ανεπίκαιρες, προσβλητικές και ορισμένες υβριστικές! Θα περίμενα αναρτήσεις με ευχές και μηνύματα αγάπης αυτές τις Άγιες στιγμές και ΟΧΙ αναρτήσεις με πολιτικό περιεχόμενο! Ούτε αναρτήσεις με κατηγορίες προς άλλους υποψηφίους ή παρατάξεις ειδικά κατά την κορύφωση του Θείου Δράματος Μεγάλο Σάββατο

Ο πολιτικός λόγος δεν ωφέλησε πουθενά και δεν προσέφερε τίποτα αυτές τις Ιερές στιγμές! Δεν υπήρχε λόγος ύπαρξης! Η συμπεριφορά αυτή μόνο ως προσβλητική μπορεί να χαρακτηριστεί και δείχνει ασέβεια. 

Ασέβεια, 
1) προς το Θείο Δράμα και την πιο Ιερή στιγμή της Χριστιανοσύνης, 
2) προς τους συνδημότες μας. 
Προβάλλει την νοημοσύνη μας και δείχνει πόσο νοσηρό πνεύμα και συμπεριφορά υπάρχει! 

Λυπάμαι που το αναφέρω αλλά αυτοί, δεν αποτελούν δείγματα ικανών ανθρώπων που θα έρθουν σε λιγότερο από έναν Μήνα να ζητήσουν τον ψήφο και την υποστήριξη για την εκλογή τους στα Αξιώματα τη Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Ελπίζω και πιστεύω πως η σοφία και η λογική των συμπολιτών μας θα επικρατήσει. Θα τους απορρίψει και θα τους αποδοκιμάσει και θα επιλέξει ικανούς, καθαρούς και υπεύθυνους ανθρώπους που νοιάζονται και ενδιαφέρονται για τον τόπο τους πέραν από το προσωπικό τους συμφέρον και την αυτοπροβολή τους.


Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος,
Βίκτωρ Παναγιωτακόπουλος

Καρδιοχειρουργός


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...