Στις 26 Μαΐου για το Κοινοτικό Συμβούλιο Γέρακα έχεις Επιλογή Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Στις 26 Μαΐου για το Κοινοτικό Συμβούλιο Γέρακα έχεις Επιλογή

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 | 9:44 μ.μ.


Αγαπητές φίλες και φίλοι στις εκλογές της 26 Μαΐου με την ψήφο σου δίνεις την δύναμη σε κάποιους ανθρώπους να σε εκπροσωπήσουν .

Από το 2002 συμμετέχω ενεργά  στις πολιτικές ,κοινωνικές και πολιτιστικές εξελίξεις του Δήμου. Χωρίς παρωπίδες χωρίς αγκυλώσεις με όρεξη για προσφορά.

Ζητώ την στήριξη σας για να μπορώ να σας εκπροσωπώ και να είμαι η φωνή σας στο Κοινοτικό Συμβούλιο Γέρακα.

Η γενιά μας μπορεί να φέρει νέα πνοή στα κοινά, αρκεί να τολμήσει να συγκρουστεί με λογικές και αντιλήψεις του παρελθόντος. Είναι στο χέρι μας και καθήκον μας, για να έχουμε μια καλύτερη κοινωνία. 

Το χρέος των ανθρώπων που ασχολούνται με τα κοινά, είναι ο μόνιμος αγώνας για ανιδιοτελή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Στις 26 Μαΐου για το Κοινοτικό Συμβούλιο Γέρακα έχεις Επιλογή

Λάμπρος Χ. Γκόγκας

Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος Γέρακα

«Πόλεις για να Ζείς»

Υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Μερτύρης


Βιογραφικό

Γεννήθηκε το 1984 στα Ιωάννινα απ’ όπου και κατάγεται . Ήρθε στην Αθήνα το 1987 και διαμένει μόνιμα  στο Γέρακα τα τελευταία 19 χρόνια.

 Αποφοίτησε από το 1ο ενιαίο Λύκειο Γέρακα και είναι πτυχιούχος Διοικητικού και Οικονομικού Στελέχους Επιχειρήσεων(Δ.Ο.Σ.Ε.) .Συνεχίζει την διαρκής επιμόρφωση λαμβάνοντας μέρος σε σεμινάρια ανάπτυξης δεξιοτήτων. 

Συμμετέχει ενεργά στις πολιτικές, πολιτιστικές και κοινωνικές εξελίξεις του Δήμου από το 2002.

 Έχει διατελέσει Γ. Γραμματέας του Συλλόγου Ηπειρωτών Γέρακα (2007-2009)  Αναπληρωματικός Γραμματέας ΑΝΕΣΠΑ(2010-2012) και  Πρόεδρος του Δ.Σ. του Αναπτυξιακού & Επιστημονικού Συνδέσμου Πολιτών Ανατολικής Αττικής (2012-2014).Επί σειρά ετών υπήρξε στέλεχος σε εταιρίες στον ιδιωτικό τομέα και αυτή την στιγμή εργάζεται ως επιθεωρητής πωλήσεων στον χώρο της Υγείας σε μεγάλη πολυεθνική εταιρία.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...