Παλληνιακός: Πρωτοβουλία αγάπης και προσφοράς με συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλληνιακός: Πρωτοβουλία αγάπης και προσφοράς με συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 6 Απριλίου 2019 | 12:11 μ.μ.

Η Ομάδα Ποδοσφαίρου του Παλληνιακού, στα πλαίσια του κοινωφελούς έργου της και ενόψει του Πάσχα, καλεί όλους τους Παλληνιώτες και μη, σε συγκέντρωση τροφίμων και λοιπών ειδών πρώτης ανάγκης (εκτός ρουχισμού).

Η συγκέντρωση των ειδών, θα γίνει την Κυριακή 14/4/2019 στον προαύλιο χώρο του Γηπέδου Παλλήνης και θα διαρκέσει από τις 12:00 έως και το πέρας (18:00) του αγώνα Παλληνιακός - Παναιγιάλειος, που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής του Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Γ' Εθνικής (6ος Όμιλος).

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν, θα προσφερθούν εκ μέρους των Πολιτών της Παλλήνης, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Πόλης μας.

Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο



κλικ ΕΔΩ για μεγέθυνση της αφίσας




  



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...