Παλληνοσοφιστής: Ολα τα ψέματα κάποτε τελειώνουν και μάλιστα πολλές φορές με άσχημο τρόπο Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλληνοσοφιστής: Ολα τα ψέματα κάποτε τελειώνουν και μάλιστα πολλές φορές με άσχημο τρόπο

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 | 9:46 μ.μ.


Μεγάλος εκνευρισμός φαίνεται να επικρατεί  στον απερχόμενο Δήμαρχο κ. Ζούτσο αλλά και στο επιτελείο του.

Εκνευρισμός που εκδηλώνεται με σπασμωδικές κινήσεις και ενέργειες για να κλείσει άρον άρον όλα τα εκκρεμή θέματα, και μάλιστα προεκλογικά.Δεν είναι μόνο η οικονομική διαχείριση του Δήμου και τα οικονομικά σκάνδαλα για τα οποία κατηγορείται αλλά και άλλα σοβαρότατα θέματα για το Δήμο μας οπως το κτημα Καμπά καθώς και το μνημόνιο που φρόντισε να υπογράψει με την εταιρεία πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες στους δημότες  και δεσμεύοντας έτσι και την επόμενη δημοτική αρχή.Τέτοια βιασύνη!!

Αυτόν το χαρακτήρα είχε και η προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου με τα 71 θέματα για συζήτηση.
Αλήθεια ποιος λογικός άνθρωπος θα μπορούσε να πιστέψει ότι σε μια συνεδρίαση θα μπορούσαν να συζητηθούν 71 θέματα;
Μήπως με αυτόν τον τρόπο δεν διακωμωδείται  πλήρως ο θεσμός του Δ.Σ  και ο σοβαρότατος ρόλος του;

Μήπως με αυτόν τον τρόπο δεν λειτούργησε και όλα τα προηγούμενα χρόνια , επικυρώνοντας  προειλημμένες αποφάσεις  από μια άβουλη πλειοψηφία των συμβούλων του που φαίνεται ότι το μόνο ενδιαφέρον τους περιορίζεται στη μελλοντική επανεκλογή τους;

Και τώρα βέβαια δικαίως  ανησυχεί ο Δήμαρχος. Μαζί με αυτόν ανησυχούν και “ σφάζονται μεταξύ τους” και οι σύμβουλοι του που δίνουν τον αγώνα επιβίωσης. Γιατί όλα τα  ψέματα κάποτε τελειώνουν και μάλιστα   πολλές φορές με άσχημο τρόπο. 

Κυρίως όμως εκνευρίζεται  ο Δήμαρχος γιατί  έχει αποκαθηλωθεί πλήρως στη συνείδηση των δημοτών και έχει καταρρεύσει ο μύθος  του “ άριστου δημάρχου'” που ο ίδιος καλλιέργησε με μεγάλη επιμέλεια όλα τα προηγούμενα χρόνια.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...