Κουνενάκη Ειρήνη: Επειδή πολλά γράφονται και πολλά λέγονται σχετικα με τη φιλοξενία ασυνόδευτων ανηλίκων σε δομή της πόλης μας. Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Κουνενάκη Ειρήνη: Επειδή πολλά γράφονται και πολλά λέγονται σχετικα με τη φιλοξενία ασυνόδευτων ανηλίκων σε δομή της πόλης μας.

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 | 12:40 μ.μ.

Κατά την διάρκεια της προσφατης συνεδρίασης του δημοτικού Συμβουλιου Παλληνης, ζήτησα να μην προχωρήσει η συζήτηση μεχρι τη στιγμη που θα υπάρξει επισημη ενημέρωση αφου η δημοτική αρχή επικαλέστηκε ότι δεν ΓΝΩΡΙΖΕ επίσημα τίποτα για το θέμα.

Η συζητηση εξελίχθηκε μεσα σε ένα κλίμα ακραίου λαϊκισμού, χωρις την απαιτούμενη πληροφόρηση, στηριζόμενοι σε .....πληροφορίες, αγνώστων πληροφοριοδοτών.

Επεσήμανα ότι για την φιλοξενία των ασυνόδευτων ανηλίκων έχουν θεσπιστεί συγκεκριμένες διαδικασίες που σχετίζονται με την διαβίωση τους, την ψυχοκοινωνική υποστήριξη τους, την εκπαίδευση τους.

Χωρις λαϊκισμούς αλλα με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, αφου συζητηθεί το θέμα σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, να σχεδιάσουμε και να καλωσορίσουμε τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, όπως το κάναμε και το 2015 συγκεντρώνοντας τόνους ειδών σίτισης και ένδυσης, επισκεπτόμενοι διάφορους χωρους φιλοξενίας προσφύγων.

Ειρήνη Κουνενάκη, Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...