Πολιτικός πολιτισμός στην πράξη από τον Παναγιώτη Μερτύρη Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Πολιτικός πολιτισμός στην πράξη από τον Παναγιώτη Μερτύρη

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 | 10:14 π.μ.


Φίλοι μου,

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές του Μαΐου, πρόσωπα πηγαινοέρχονται αλλάζοντας πολιτικές θέσεις, προβάλλουν έργο «πυροτέχνημα» , αλλά ζητούν να εκλεγούν « για το καλό του τόπου».

Σε αυτά το οχτώ χρόνια όμως, της εμπειρίας μου στον Καλλικρατκό μας Δήμο, ξεχώρισα έναν αυτοδιοικητικό , συνεπή, εργατικό, σεμνό αλλά και συγχρόνως άνθρωπο με ήθος , τιμιότητα και αγάπη για τον τόπο μας.

Τον Φώτη τον Αβαρκιώτη, που η μακροχρόνια πορεία του στα κοινά στηρίχθηκε , στην επαφή και στον διάλογο με τους δημότες, στην προσωπική του εξέλιξη αφουγκραζόμενος τις ανάγκες της εκάστοτε εποχής και στην παραγωγή έργου , σε όποια θέση και αν υπηρέτησε , για όλους . Ψηφοφόρους του και μη.

Σαν αντιδήμαρχος Παλλήνης κατανόησε τις ιδιαιτερότητες της περιοχής , δούλεψε χωρίς τοπικιστικούς διαχωρισμούς και έβαλε βάσεις για την σωστή λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου , με η χωρίς αυτόν. 

Αν και είμαστε σε απέναντι έδρανα στο δημοτικό συμβούλιο και θα αγωνιστούμε σε αντίπαλα «στρατόπεδα», νιώθω την ανάγκη να ευχηθώ, μέσα σε αυτό το κλίμα που η πολιτική λάσπη, η υποκρισία και τα πισωμαχαιρώματα περισσεύουν, να έχουμε μια πολιτισμένη, ειλικρινή, και έντιμη προεκλογική περίοδο , με μόνο και τελικό στόχο την διατήρηση του πολιτικού πολιτισμού, που μας αξίζει, και την επικράτηση των άξιων, για μια καλύτερη ζωή στην πόλη μας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...