ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ-ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ: Με συνειδητοποιημένους Πολίτες, τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία μας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ-ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ: Με συνειδητοποιημένους Πολίτες, τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία μας

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 | 1:01 μ.μ.



Είναι αναμενόμενο πως όταν κάτι καινούργιο γεννιέται πολιτικά, να αντιμετωπίζεται με περίσσια περίσκεψη για τους σκοπούς που μπορεί να εξυπηρετεί.  

Στον Δήμο μας πράγματι, αναπτύσσεται με εξαιρετική μάλιστα αποδοχή από τους Δημότες μας, η καινούργια  πρωτοβουλία του Τριαντάφυλλου Κουτσικούρη και των συνεργατών του, με τα χαρακτηριστικά ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ- ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ. 

Χαρακτηριστικά που δεν είναι σύνθημα, αλλά στοχεύουν  στις ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας, για νέους ορίζοντες, με πρωτεργάτες μια νέα γενιά αυτοδιοικητικών με πιο σύγχρονες αντιλήψεις.

Η  δημοτική παράταξη που κτίζεται είναι η υπέρβαση μεταξύ του φθαρμένου διαιωνιζόμενου παλιού και των αδύναμων  από την άλλη δυνάμεων, για μια ουσιαστική αλλαγή. 

Φίλοι μας, θα μας «κτυπήσουν», θα σκαρφιστούν σενάρια, θα μας «ράψουν» στα μέτρα τους και ότι άλλο μπορούν να φανταστούν οι «παλαιομοδίτες» και οι συνομωσιολόγοι  της καφενειακής  πολιτικής. 

Όσο η δυναμική μας γιγαντώνεται, είναι αναπόφευκτες οι ρήξεις με τις «ξεπερασμένες ηγεσίες». Ωστόσο εμείς εργαζόμαστε χωρίς παρεκκλίσεις  για τη δημιουργία κλίματος συνοχής στη βάση  της κοινωνίας μας, στους δημότες μας. 
Κάποιοι στον πλούσιο ονειρόκοσμο τους, φαντάζονται συνεργασίες, σκαρφίζονται στηρίξεις. 

Το δικό μας ζητούμενο είναι το κτίσιμο με τους δημότες μας, μιας αμφίδρομης σχέσης επικοινωνίας. 

Στόχος μας είναι, η Αλλαγή διοίκησης στον Δήμο από την πρώτη Κυριακή, με Αυτοδυναμία της Παράταξης μας και γι’ αυτό εργαζόμαστε.
Με συνειδητοποιημένους Πολίτες, τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία μας. 

Γραφείο Τύπου
Δημοτική Παράταξη
ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ-ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...