«ΕΜΕΙΣ η Πόλη μας» - Διαβεβαίωση της Χρυσάνθης Κισκήρα για άμεση λειτουργία των Δομών Υγείας στο Δήμο Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

«ΕΜΕΙΣ η Πόλη μας» - Διαβεβαίωση της Χρυσάνθης Κισκήρα για άμεση λειτουργία των Δομών Υγείας στο Δήμο Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 | 8:36 μ.μ.

Διαβεβαίωση της Χρυσάνθης Κισκήρα για άμεση λειτουργία των Δομών Υγείας στο Δήμο Παλλήνης μετά την παραχώρηση των απαιτούμενων χώρων

Με την Υποδιοικήτρια της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής, (Υ.Π.Ε.) κ. Χρυσάνθη Κισκήρα συναντήθηκαν στελέχη της Δημοτικής Παράταξης του Δήμου Παλλήνης, «ΕΜΕΙΣ η Πόλη μας» θέτοντας υπόψη της την ανάγκη άμεσης λειτουργίας Πρωτοβάθμιων Δομών Υγείας στις τρεις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου, Ανθούσα, Παλλήνη και Γέρακα, ζήτημα υψηλής προτεραιότητας για το σύνολο των μελών της Παράταξης.

Στο κλιμάκιο των εκπροσώπων της Δημοτικής Παράταξης, συμμετείχαν, η υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Παλλήνης, κ. Ειρήνη Κουνενάκη και ο κ. Γιάννης Κακλαμάνης, οι οποίοι ενημέρωσαν διεξοδικά την κ. Χρ. Κισκήρα για τα προβλήματα που προκαλεί στην τοπική κοινωνία, η έλλειψη λειτουργίας αυτών των δομών.

Η Υποδιοικήτρια της 1ης Υ.Π.Ε. αποδέχθηκε την υλοποίηση του αιτήματος δηλώνοντας ότι έχει η ίδια ζητήσει από το Δήμο Παλλήνης την παραχώρηση χώρων για τη λειτουργία των περιφερειακών ιατρείων και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου.

Σε ότι αφορά την Ανθούσα και το Γέρακα στις δύο κεντρικές πλατείες και στην Παλλήνη, στις Εργατικές Κατοικίες «Γρηγόρης Λαμπράκης» στον ίδιο χώρο που λειτουργούσε ιατρείο και έκλεισε το 2013 με απόφαση της τότε διοίκησης του ΙΚΑ.

«Στόχος προτεραιότητας μας -δήλωσε η κ. Χρυσάνθη Κισκήρα- είναι να στελεχωθούν αμέσως μετά την παραχώρηση εκ μέρους του Δήμου Παλλήνης των τριών χώρων, η στελέχωση τους με ιατρικό προσωπικό ταυτόχρονα με την τοποθέτηση του απαιτούμενου εξοπλισμού με την φροντίδα και ευθύνη της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής.

«Περιμένω την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης και αμέσως προχωράμε προς την κατεύθυνση της άμεσης λειτουργίας και των τριών πρωτοβάθμιων δομών υγείας», διαβεβαίωσε η κ. Χρ. Κισκήρα.

Η υποψήφια Δήμαρχος, κ. Ειρήνη Κουνενάκη και τα μέλη της Δημοτικής Παράταξης «ΕΜΕΙΣ η Πόλη μας» εξέφρασαν την άποψη ότι «η επίλυση του σοβαρού αυτού ζητήματος που εκκρεμεί επί σειρά ετών θα δώσει ανάσα ανακούφισης σε μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας, κυρίως της Τρίτης Ηλικίας και φυσικά θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των Δημοτών αφού θα έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετηθούν δίχως χιλιομετρικές μετακινήσεις και κυρίως, δίχως τις πολύωρες αναμονές σε δομές μακρινών περιοχών…»

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...