ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ-ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ: TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ-ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ: TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 | 10:22 μ.μ.



Αγαπητοί συμπολίτες του Δήμου Παλλήνης

Η συμμετοχή μου στις Αυτοδιοικητικές εκλογές που έρχονται, ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ-ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ», είναι αποτέλεσμα ώριμων διεργασιών με πολλούς από εσάς, που βλέπετε και αγωνιάτε, πως οι Αυτοδιοικητικές Προτάσεις που υφίστανται ή εμφανίζονται τελευταία στον Δήμο μας, δεν μπορούν να εγγυηθούν για αλλαγή της νοοτροπίας που θα αποτελέσει το εφαλτήριο της απόδοσης Κοινωνικής ισορροπίας και Κοινωνικής μέριμνας, ή της Πολιτισμικής Αποκατάστασης της συνακόλουθης των Ελληνικών Εθίμων και της Ιστορικής μας παράδοσης. Της πρέπουσας προσοχής μας στη Νέα γενιά, τον σεβασμό μας στα γηρατειά, την εξασφάλιση δυνατοτήτων για ποιότητα ζωής των ατόμων με Αναπηρία και μια σειρά άλλων ζητημάτων όπως οι σύγχρονες πολιτικές αντιμετώπισης της αειφόρου Ανάπτυξης, της προστασίας του Περιβάλλοντος, ή της υποστήριξης της ζωής ,για τους μικρούς αδέσποτους φίλους μας.

Έχοντας υπηρετήσει για χρόνια την Αυτοδιοικητική Ιδέα, που με γοητεύει, είτε ως δημοτικος σύμβουλος είτε ως Πρόεδρος της Κοινότητας Ανθούσας, στην περίοδο που μπορούσαμε να μιλάμε για το διακριτό και όμορφο, θεωρώ πως η Αυτοδιοίκηση όπου δεν αντιμετωπίζεται ως μια απρόσωπη γραφειοκρατική υπόθεση, μπορεί να δίνει καινοτόμες, σύγχρονες και δίκαιες λύσεις στα μέλη της, γιατί πολύ απλά είναι η δική μας συνδιοίκηση που υλοποιεί τις αποφάσεις των δημοτών.

Έτσι τουλάχιστον την αντιλαμβάνομαι εγώ και πιστέψτε με πως αυτές δεν είναι κουβέντες του αέρα, αλλά λόγια της κουλτούρας που με χαρακτηρίζει ως άνθρωπο.

Φίλοι μου, στην εποχή που διανύουμε, αλλοίμονο σε όσους πιστεύουν πως μπορεί να επιτευχθεί οτιδήποτε, χωρίς την συναίνεση και την ενεργή συμμετοχή των μελών μιας κοινωνίας. Στην Παράταξη μας κτίζουμε μέσα από αξιοκρατικά κριτήρια την καινούργια Δύναμη των Πολιτών, που με τις δυνατότητες τους εγγυώνται πως κάτι καθαρό και με ελπιδοφόρο ορίζοντα διαμορφώνεται.

Η επιτυχία δεν είναι υπόθεση μόνο ενός, αλλά αποτέλεσμα συμμετοχικών διαδικασιών.

Πρωταρχικό μας μέλημα λοιπόν είναι η ανάπτυξη δημιουργικών ομάδων εργασίας από τους κατάλληλους ανά ειδικότητα ανθρώπους, που θα επεξεργαστούν τις επί μέρους θέσεις και ζητήματα που θα διαχειριστούμε ως διοίκηση του Δήμου Παλλήνης.

Μοιραστείτε μαζί μου την αισιοδοξία μου για «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ».

ΝΑΙ, μπορούμε να συνταχθούμε με υπερηφάνεια σε αυτή την δύσκολη εποχή που διανύουμε, απέναντι στη νοοτροπία εκείνων που θέλουν τον διχασμό, τη μιζέρια την απαξίωση και την κυριαρχία των μετρίων.

Με πολύ συναίσθημα, χωρίς ξύλινο λόγο και τυποποιημένες εκφράσεις, είμαστε εδώ έτοιμοι να σηκώσουμε τα μανίκια και να εργαστούμε για τη δημιουργία ενός Δήμου πρότυπου, ενός Δήμου, στον οποίο αξίζει να ζούμε.

Σας κοιτώ νοερά κατάματα και σας καλώ.

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας.

« ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ-ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ»

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...