30η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Ξένων Γλωσσών Κατσέλη [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

30η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Ξένων Γλωσσών Κατσέλη [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 | 9:41 μ.μ.


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 30η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των Ξένων Γλωσσών Κατσέλη στο φιλόξενο και ζεστό Οινοποιείο Πέτρου στην Παλλήνη. Κατά τη διάρκειά της έγινε και η ετήσια απονομή των πιστοποιητικών γλωσσομάθειας των εξεταστικών φορέων Cambridge, Michigan και Ifa.

Μαθητές, μικρότεροι και μεγαλύτεροι, πλαισίωσαν τη γιορτή με  Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, χορό και μικρά θεατρικά με θέμα αντίστοιχα στα Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά γραμμένα από τις δασκάλες τους αλλά και με βίντεο στα Ισπανικά, φτιαγμένα από τις σπουδάστριες τις ίδιες. Το χειροκρότημα ήταν θερμό μετά από κάθε σκηνική παρουσία και η συγκίνηση μεγάλη όταν στο κλείσιμο της γιορτής προβλήθηκε βίντεο που περιλάμβανε εκτός των άλλων και μία σύντομη ‘ ιστορική αναδρομή’ της πορείας της σχολής στην ξενόγλωσση εκπαίδευση, καθότι η γιορτή ήταν επετειακή.

Η Διεύθυνση και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό των Ξένων Γλωσσών Κατσέλη ευχαριστούν όλους τους μαθητές, γονείς και φίλους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και όσους εργάστηκαν πριν και κατά τη διάρκειά της. Η συμβολή όλων ήταν ιδιαιτέρως σημαντική!

Καλή Χρονιά, με Υγεία, Αγάπη και Φώτιση!


κάντε κλικ πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση












0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...