Τεμπελίγκ το ξωτικό που όλο βαριόταν - Ένα παραμύθι για την νύχτα της παραμονής της πρωτοχρονιάς από την Παλληνιώτισσα Λυγερή Ζωχιού Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τεμπελίγκ το ξωτικό που όλο βαριόταν - Ένα παραμύθι για την νύχτα της παραμονής της πρωτοχρονιάς από την Παλληνιώτισσα Λυγερή Ζωχιού

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 | 1:52 π.μ.

Τεμπελίγκ το ξωτικό που όλο βαριόταν


‘Eνα χρόνο περίπου μετά την ηλεκτρονική του έκδοση ο ‘Τεμπελίγκ το ξωτικό που όλο βαριόταν’ κάνει και τα πρώτα του έντυπα ‘βήματα’ στον χώρο του παιδικού παραμυθιού.
Όχι μόνος του αυτή τη φορά αλλά παρέα με το Επιτραπέζιο του Τεμπελίγκ, το μεγάλο κόκκινο ζάρι και το κουδουνάκι του Άη Βασίλη! 
Έρχεται απ’ τις εκδόσεις Οσελότος για να κρατήσει συντροφιά σε γονείς και παιδάκια που θέλουν να διαβάσουν μαζί, να κάνουν τις ασκήσεις - παιχνίδια, να φτιάξουν μόνοι τους τις κάρτες και τα πιόνια- καπελάκια των ξωτικών του επιτραπέζιου και να κάνουν παρέα με τον Τεμπελίγκ και τα άλλα ξωτικά.
Η εικονογράφος κι εγώ θα χαρούμε πολύ αν τον επιλέξετε για συντροφιά σας τις μέρες των γιορτών.
Μπορείτε να τον βρείτε στα βιβλιοπωλεία, μέσω διαδικτύου ή να σας τον αποστείλουμε εμείς.
Χρόνια Πολλά λοιπόν με υγεία και χαρά σε όλα τα παιδιά από την Λυγερή, την Μαρίνα, τον Τεμπελίγκ και όλα τα ξωτικά κι ας μην ξεχνάμε να δίνουμε πάντα μια αγκαλιά, ένα δώρο (μικρό ή μεγάλο) και πολλή αγάπη σε όσους τo έχουν πραγματικά ανάγκη!

Η συγγραφέας
Λυγερή Ζωχιού




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...