Σχολή Χορού Παλλήνης LILAC FAIRY - Οι εγγραφές ξεκίνησαν!!! [Σχολή Αναγνωρισμένη από το Κράτος] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σχολή Χορού Παλλήνης LILAC FAIRY - Οι εγγραφές ξεκίνησαν!!! [Σχολή Αναγνωρισμένη από το Κράτος]

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019 | 9:46 μ.μ.



Σας περιμένουμε για να πούμε τα νέα μας με τους παλιούς μας χορευτές αλλά και να γνωρίσουμε νέους!

Ο χορός δεν μπορεί να περιμένει!

Lilac Fairy ή αλλιώς η «νεράιδα Πασχαλιά» και καλή νονά της Ωραίας Κοιμωμένης. Ήταν αυτή που επενέβη και άλλαξε την κατάρα του θανάτου σε βαθύ ύπνο αλλά και η ίδια που οδήγησε τον πρίγκιπα στην Αουρόρα για να ξυπνήσει την Κοιμωμένη μ’ ένα φιλί και να την επαναφέρει στη ζωή…

Στη σύγχρονη εποχή η Lilac Fairy είναι η παραμυθένια τέχνη του χορού, αυτή που ανυψώνει τον άνθρωπο, που του χαρίζει ζωντάνια, ευεξία και χαρά.

Για εμάς η Lilac Fairy συμβολίζει όλα τα παραπάνω και συγκεντρώνει σε δύο φράσεις την ανάγκη μας να διδάξουμε, να νιώσουμε, να εκφραστούμε αλλά και να μάθουμε μέσα από το Χορό.

Η διδασκαλία της Μουσικοκινητικής Αγωγής ,ή αλλιώς δημιουργικός χορός για παιδιά 3,5-5 ετών, και του Κλασικού Χορού (μπαλέτο) πρέπει να προσφέρεται υπεύθυνα και αποκλειστικά από καθηγητές χορού με αναγνωρισμένο δίπλωμα και σε σχολές οι οποίες πληρούν τις κτηριακές προϋποθέσεις.

Η Σχολή μας Lilac Fairy είναι Αναγνωρισμένη από το Κράτος και πληροί τις προϋποθέσεις του Νόμου 1158/1981, που απαιτούνται για την ίδρυση των Ερασιτεχνικών Σχολών Χορού.

Η ιδιοκτήτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια της Σχολής, Αγγελική Ανδρουτσοπούλου, είναι διπλωματούχος Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού με πολυετή εμπειρία και με συνεχή επιμορφωτικά σεμινάρια στον δημιουργικό χορό για προσχολική ηλικία και για παιδιά με Δ.Ε.Π.Υ.  

Η κ. Ανδρουτσοπούλου διατελεί χρέη Γενικής Γραμματέας της  Π.Ε.Α.Σ.Χ.Ο.  Η Ένωση δημιουργήθηκε από την ανάγκη ανασύστασης της εκπροσώπησης των Ελληνικών Αναγνωρισμένων από το Κράτος σχολών Κλασσικού Χορού, των Διπλωματούχων Καθηγητών Χορού αποφοίτων Ανώτερων Επαγγελματικών Σχολών Ημεδαπής και Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων Αλλοδαπής καθώς και την ανάγκη της εξέλιξης, ανάπτυξης και ακαδημαϊκής επιμόρφωσης της Ελληνικής κοινωνίας μέσω του χορού. 

Η δράση της κ. Ανδρουτσοπούλου εξαργυρώνεται μέσα από την αγάπη των μαθητών της, που την εμπιστεύτηκαν στα πρώτα τους χορευτικά βήματα και συνεχίζουν να είναι δίπλα της μαθαίνοντας κάθε χρόνο και κάτι καινούργιο. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...