Κουτσικούρης Τριαντάφυλλος: Δεν μπορώ να επιτρέψω σε κάποιους να εκλέξουν ένα φθαρμένο πρόσωπο για τρίτη τετραετία Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Κουτσικούρης Τριαντάφυλλος: Δεν μπορώ να επιτρέψω σε κάποιους να εκλέξουν ένα φθαρμένο πρόσωπο για τρίτη τετραετία

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 | 9:14 μ.μ.




Οι συνοδοιπόροι μου αποδεικνύονται αδιάφοροι στα τελευταία καλέσματα μου για ενότητα του μεγάλου μπλοκ δυνάμεων του Κεντρώου χώρου.


Ο καθένας από τους μέχρι τώρα ιθύνοντες, καθορίζει μάλλον με προσωπικά κριτήρια την πορεία του σε αυτές τις εκλογές και αυτό δεν μπορώ να το επιτρέψω. 

Εκφράζω την Τοπική Δύναμη της Ν.Δ. που πολύ σύντομα θα είναι κυβέρνηση στην χώρα μας. Δεν μπορεί λοιπόν στον δήμο μας, οι δυνάμεις μας, αυτές που θα βγάλουν κυβέρνηση, να λειτουργούν αντιφατικά στη περιοχή μας, εκλέγοντας ένα φθαρμένο πρόσωπο για τρίτη τετραετία.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...