Επανέρχονται τα ενιαία δρομολόγια του μετρό με προορισμό το Αεροδρόμιο Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Επανέρχονται τα ενιαία δρομολόγια του μετρό με προορισμό το Αεροδρόμιο

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018 | 11:41 π.μ.


Τα ενιαία δρομολόγια του μετρό από Αγία Μαρίνα προς Αεροδρόμιο και αντίστροφα (γραμμή 3), τα οποία είχαν ανασταλεί από την 1η Νοεμβρίου, επανέρχονται τις επόμενες ημέρες.

Επείγον έγγραφο, που υπογράφει ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών Θάνος Βούρδας, προς τις διοικήσεις του ΟΑΣΑ και της ΣΤΑΣΥ, επιρρίπτει στην ουσία ευθύνες στη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ και ζητά τους λόγους για τους οποίους έγινε από την ΣΤΑΣΥ η αλλαγή στα δρομολόγια που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο.

Ο γενικός γραμματέας θέτει επίσης το ερώτημα, αν προηγήθηκε έγκριση από τον ΟΑΣΑ και από το υπουργείο Μεταφορών και ζητά να επανέλθει άμεσα η κυκλοφορία της γραμμής στον αρχικό της σχεδιασμό.

Σημειώνεται, πως η αλλαγή αυτή έχει προκαλέσει ταλαιπωρία στο επιβατικό κοινό, αφού οι επιβάτες που έχουν τελικό προορισμό το Αεροδρόμιο πρέπει να ανεβαίνουν με τις αποσκευές τους και στη συνέχεια να κατέβουν στην απέναντι αποβάθρα προκειμένου να επιβιβαστούν στους συρμούς που κατευθύνονται προς το Αεροδρόμιο. Η ταλαιπωρία αφορά και εκείνους που ταξιδεύουν από το αεροδρόμιο.


 LILAC FAIRY

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...