3 ποδοσφαιριστές του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ στην καλύτερη 11αδα της 3ης Αγωνιστικής !!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

3 ποδοσφαιριστές του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ στην καλύτερη 11αδα της 3ης Αγωνιστικής !!!

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 | 8:54 π.μ.


Το liganews.gr και οι συνεργάτες του σας παρουσιάζουν τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν από την τρίτη αγωνιστική.
Προπονητής - Σάκης Τερζής (Ιάλυσος): Πήρε το ντέρμπι της Ρόδου κόντρα στον Διαγόρα και η ομάδα του βρίσκεται στην κορυφή, με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. 
Τερματοφύλακας - Χρήστου (Αστέρας Αμαλιάδας): Ήταν από τους σημαντικότερους λόγους, που ο Αστέρας Αμαλιάδας πήρε τον βαθμό κόντρα στον Φοίβο Κρεμαστής, καθώς σταμάτησε όσες φορές χρειάστηκε τους αντίπαλους επιθετικούς.
Δεξιός μπακ - Καμβύσης (Πανηλειακός): Ο νεαρός αμυντικός είχε θετική παρουσία στη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΒ με 3-2, ενώ πιστώνεται και την ασίστ στον Παναγόπουλο στο 2-1.
Αριστερός μπακ - Αρκούδας (Παλληνιακός): Άκρω θετική η παρουσία του στο άνετο «διπλό» τπυ Παλληνιακού επί της Θύελλας Ραφήνας.
Στόπερ - Μακρυδημήτρης (Ιάλυσος): «Ογκόλιθος» στην άμυνα του Ιάλυσου, στη νίκη στο ντέρμπι με τον Διαγόρα με 1-0.
Στόπερ - Γκαμάλ (Παλληνιακός): Ανίκητος στο «διπλό» του Παλληνιακού επί της Θύελλας Ραφήνας.
Μέσος - Τσιριγώτης (Διαγόρας Βραχνέικων): Ο νεαρός επιτελικός χαφ σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ και ήταν από τους καλύτερους παίκτες στη νίκη του Διαγόρα Βραχνέικων επί του Αχαρναϊκού με 2-0.
Μέσος - Ζέλο (Παλληνιακός): Εξαιρετικό παιχνίδι από τον χαφ του Παλληνιακού, που πέτυχε και το τρίτο τέρμα της ομάδας του.
Μέσος - Μητρόπουλος (Παναιγιάλειος): Πέτυχε το τρίτο τέρμα της ομάδας του στο 1-4 επί της Νίκης Τραγανού, ενώ είχε καλή παρουσία στη μεσαία γραμμή.
Εξτρέμ - Μπαρμπαρούσης (Πανηλειακός): Ο συνήθης ύποπτος του Πανηλειακού, σκόραρε και πάλι, στη νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΒ.
Εξτρέμ - Περογαμβράκης (Ιάλυσος): Διαρκής απειλή για την άμυνα του Διαγόρα, ενώ πέτυχε και το μοναδικό γκολ στη νίκη των «τοξοβόλων».
Επιθετικός - Φουρτάδο (Παναιγιάλειος): Έδειξε το δρόμο στην ομάδα του για τη νίκη της με 4-1 στην έδρα της Νίκης Τραγανού, σκοράροντας τα δύο πρώτα τέρματα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...