K-Taxis Καρπούζος Δημήτριος & Συνεργάτες: Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την ενίσχυση της απασχόλησης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

K-Taxis Καρπούζος Δημήτριος & Συνεργάτες: Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την ενίσχυση της απασχόλησης

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 | 2:08 μ.μ.


Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την επιχορήγηση επιχειρήσεων για τη διατήρηση νέων θέσεων εργασίας με στόχο την ενίσχυση της ρευστότητας και της απασχόλησης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις, εφόσον: 

α) έχουν προβεί στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, σε σχέση με τον ανώτατο αριθμό των θέσεων εργασίας που είχαν τον Μάιο του 2017,

β) δεν έχουν προβεί σε μείωση του προϋπάρχοντος προσωπικού, και 

γ) μετατρέψουν όλες τις συμβάσεις σε συμβάσεις εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου πλήρους απασχόλησης.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...