Ανασκευάζουν οι Σκοπιανοί τις δηλώσεις Ζάεφ περί μοναδικής Μακεδονίας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ανασκευάζουν οι Σκοπιανοί τις δηλώσεις Ζάεφ περί μοναδικής Μακεδονίας

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 | 8:36 μ.μ.

Τροποποιήθηκε άρδην το τηλεγράφημα κρατικού πρακτορείου MIA όπου ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ δήλωνε πως από πλευράς «δεν θα υπάρχει άλλη Μακεδονία στον κόσμο». Προηγήθηκε επικοινωνία Αθήνας - Σκοπίων κατά την οποία η ελληνική πλευρά δήλωσε έντονα ενοχλημένη.



Ανασκεύασε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της ΠΓΔΜ την δήλωση του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ ότι με την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια θα είναι η μοναδική χώρα στον χάρτη με το όνομα Μακεδονία.


Στην τροποποιημένη έκδοση της συνέντευξης ο κ. Ζάεφ αναφέρει πως «είναι κοινώς γνωστό ότι τμήμα της γεωγραφικής Μακεδονίας ανήκει στην Ελλάδα, τμήμα ανήκει στην Βουλγαρία και το βόρειο κομμάτι είναι στην χώρα μας».

Ο κ. Ζάεφ διευκρινίζει μάλιστα πως ο προσδιορισμός «Βόρεια», που θα προστεθεί στην νέα ονομασία, διαχωρίσει την ΠΓΔΜ από τις περιοχές της Ελλάδας και της Βουλγαρίας.

Το αρχικό κείμενο ωστόσο ανέφερε: «Το βόρειο κομμάτι της Ελλάδας είναι Ελλάδα, το δυτικό κομμάτι της Βουλγαρίας είναι Βουλγαρία. Αυτή είναι η δική μας Μακεδονία και δεν θα υπάρχει άλλη στην κόσμο».

Σύμφωνα με πληροφορίες η αναθεώρηση του τηλεγραφήματος του πρακτορείου MIA έγινε κατόπιν αντίδρασης από ανώτερο κυβερνητικό αξιωματούχο, ο οποίο εξέφρασε την έντονη 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...