Χαντές: Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη και απώλειες σε αυτό τον όμιλο Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Χαντές: Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη και απώλειες σε αυτό τον όμιλο

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 | 3:06 μ.μ.


Ο Παλληνιακός θα συμμετάσχει σε έναν αρκετά δύσκολο όμιλο και όπως είναι φυσιολογικό, η συνεχής προσπάθεια είναι υποχρέωση όλων προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής. 

Αυτό αποτυπώνεται από τη δήλωση που παραχώρησε ο προπονητής του συλλόγου, Βαγγέλης Χαντές, ο οποίος τόνισε: "Τα δεδομένα του πρωταθλήματος είναι τα ίδια για εμάς σαν νεοφώτιστη ομάδα ανεξάρτητου τοποθέτησης ομάδων και κλήρωσης πρωταθλήματος. 
Δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα στο οποίο δεν θα υπάρχουν πολλά περιθώρια για λάθη και απώλειες".

πηγή

__________________________________________

 ALTANIS

__________________________________________

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...