Ληστές… παντός καιρού! «Μπούκαραν» με όπλα σε ζαχαροπλαστείο στον Γέρακα! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ληστές… παντός καιρού! «Μπούκαραν» με όπλα σε ζαχαροπλαστείο στον Γέρακα!

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 | 12:57 μ.μ.


Τι κι αν ο κυκλώνας Ζορμπάς "σφυροκοπούσε" τις περισσότερες περιοχές της χώρας; Οι ληστές έκαναν... κανονικότατα την "δουλίτσα" τους.

Δύο ληστές βρήκαν την κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσουν». Την στιγμή δηλαδή που όλοι ασχολούνταν με τον… κακό μας τον καιρό.

Έτσι, λοιπόν, περίπου στις 23:30 το βράδυ του Σαββάτου, 29.09.2018, οι δύο ληστές μπήκαν σε ζαχαροπλαστείο στον Γέρακα.

Απείλησαν με όπλο έναν εκ των ιδιοκτητών του καταστήματος και έγιναν «καπνός» με τα χρήματα που πήραν.

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το χρηματικό ποσό που κατάφεραν να αποσπάσουν, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψή τους από τις Αρχές.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Πηγή


______________________________________________________________


 KATSELI

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...