Σοκ με Κωτσερίδη στον Παλληνιακό!-Υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και οδηγείται στο χειρουργείο! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σοκ με Κωτσερίδη στον Παλληνιακό!-Υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και οδηγείται στο χειρουργείο!

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018 | 9:34 μ.μ.


Μεγάλο σοκ υπέστησαν στον Παλληνιακό, αφού το πιο πρόσφατο μεταγραφικό τους απόκτημα, ο Γιάννης Κωτσερίδης, υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον πέντε μήνες.

Ο 22χρονος μέσος είχε αποχωρήσει τραυματίας στο 10ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης του Παλληνιακού με τον Ηλυσιακό και έκτοτε υποβλήθηκε σε μια σειρά εξετάσεων. Οι τελευταίες εκτιμήσεις έκαναν λόγο ότι έχει αποφύγει τα χειρότερα που φοβόντουσαν από την αρχή οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων, όμως τελικά τα αποτελέσματα της μαγνητικής ήταν άσχημα για τον παίκτη και την ομάδα. 

Ο Κωτσερίδης μέσα στην εβδομάδα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα 5-6 μηνών. Αυτό σημαίνει ότι η διοίκηση του Παλληνιακού θα κινηθεί άμεσα για την αντικατάστασή του!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...