Η Γεωργία Φιλιππούση από τον Α.Ο. Παλλήνης, στον Παναθηναϊκό! [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Η Γεωργία Φιλιππούση από τον Α.Ο. Παλλήνης, στον Παναθηναϊκό! [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018 | 8:00 μ.μ.



Η κόρη του γνωστού Γερακιώτη Αλέξανδρου Φιλιππούση, έκανε το «άλμα» της ζωής της και από δω και στο εξής, θα «καρφώνει» με την φανέλα του Παναθηναϊκού και το τριφύλλι στο στήθος!

Με σταθερή ανοδική πορεία και εξέλιξη τα τρία χρόνια που ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ με τα χρώματα του Α.Ο. Παλλήνης, εντοπίστηκε από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και στα πλαίσια της αναγέννησης που πραγματοποιείται στην Αθηναϊκή ομάδα, έγινε η κίνηση και αποκτήθηκε η 15χρονη αθλήτρια που βλέπει τον κόσμο από τα 180 εκατοστά της, με τις «ευλογίες» του γνωστού για τα παναθηναϊκά του αισθήματα, πατέρα της, αλλά και την συναίνεση φυσικά του πρώην πλέον σωματείου της.

To ΠΑΛΛΗΝΗPRESS συνάντησε την Γεωργία στο αθλητικό κέντρο Γρηγόρης Λαμπράκης στην Παλλήνη, όπου κάνει σκληρές ατομικές προπονήσεις ώστε να είναι πανέτοιμη για την προετοιμασία με την ομάδα της που ξεκινάει στις 20 Αυγούστου. Απ’ ότι μας πληροφόρησε, έχει επιλεγεί μάλιστα να συμμετάσχει στην προετοιμασία της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού, κάτι που ούτε καν σκεφτόταν ότι μπορεί να γίνει,  λίγους μήνες πριν. 

Ρωτήσαμε λοιπόν την Γεωργία, η οποία είναι και αριστούχος μαθήτρια, να μας πει δυο λόγια για την μεταγραφή της και για τις αυξημένες υποχρεώσεις που θα έχει στη νέα της ομάδα.

Μας δήλωσε ενθουσιασμένη που θα παίξει με τα χρώματα του Παναθηναϊκού και ιδιαίτερα που θα λάβει μέρος στην προετοιμασία της γυναικείας ομάδας του συλλόγου! Με την ευκαιρία, θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κύριο Μαρίνο Αθανασόπουλο που έκανε την πρώτη επαφή για την μεταγραφή, την κυρία Λία Μήτση την προπονήτρια της ομάδας του Παναθηναϊκού, για την εμπιστοσύνη που της έχει δείξει μέχρι σήμερα, αλλά και όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτό το όνειρο!

Επίσης, Θα ήθελε να ευχαριστήσει πολύ τον Α.Ο. Παλλήνης, για την πολύ καλή δουλειά που κάνει τόσα χρόνια, κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες λόγω του οικονομικού περιβάλλοντος στη χώρα μας, την προπονήτρια Αλεξία Στάθη, με την οποία έκανε τα πρώτα της βήματα στο βόλεϊ και τον Γιώργο Παπασιδέρη, που ήταν ο προπονητής της ομάδας την φετινή περίοδο…

Ραντεβού λοιπόν στο παρκέ του… Τάφου του Ινδού..!!!!

Γεωργία από το ΠΑΛΛΗΝΗPRESS, σου ευχόμαστε καλές επιτυχίες!!!






4 σχόλια :

Al είπε...

Ευχαριστούμε πολύ το ΠΑΛΛΗΝΗ PRESS για το αφιέρωμα..!!!!

Ανώνυμος είπε...

τι θεση παιζει ?

Ανώνυμος είπε...

Διαγώνια

Al είπε...

Αγωνίζεται ως διαγώνια...

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...