Άρχισαν οι ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ οι ΜΠΟΥΝΙΕΣ και η ΟΡΓΗ του ΛΑΟΥ...!!! ΞΥΛΟ μπροστά στην κάμερα σε αντιδήμαρχο στον Μαραθώνα για τις Φωτιές - ΒΙΝΤΕΟ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Άρχισαν οι ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ οι ΜΠΟΥΝΙΕΣ και η ΟΡΓΗ του ΛΑΟΥ...!!! ΞΥΛΟ μπροστά στην κάμερα σε αντιδήμαρχο στον Μαραθώνα για τις Φωτιές - ΒΙΝΤΕΟ

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018 | 9:02 μ.μ.


Κάτοικοι οι οποίοι επέζησαν από τις πυρκαγιές εξαγριωμένοι, επιτέθηκαν στον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του δήμου Μαραθώνα έξω από κτίριο που θα διεξαγόταν το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο.

Όπως αναφέρει το protothema.gr το επεισόδιο ξεκίνησε όταν μια αγανακτισμένη γυναίκα, που είναι τοπική σύμβουλος στο Μάτι, βλέποντας τον αντιδήμαρχο Βάιο Θανασιά, έτρεξε και του επιτέθηκε φραστικά και ύστερα πήγε να τον χαστουκίσει.

Όπως έγινε γνωστό, του είχε ζητήσει από τον Απρίλιο να γίνει καθαρισμός στα πεύκα και τα πούσια στο Μάτι, αλλά δεν έγινε απολύτως τίποτα.

Δυστυχώς είναι τόσο μεγάλος ο πόνος των ανθρώπων που κανείς δεν μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματά του.

Όσο οι υπεύθυνοι δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους θα μπαίνουμε σε αχαρτογράφητες περιοχές και σε ανεξέλγκτες καταστάσεις.

Δεν μπορεί η πολιτεία και το κράτος να μην αφουγκράζεται το λαό.... Δείτε το βίντεο




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...