Πρώτη με λίγα λόγια και διάθεση για δουλειά στον Παλληνιακό Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Πρώτη με λίγα λόγια και διάθεση για δουλειά στον Παλληνιακό

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018 | 11:36 μ.μ.


Την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική σεζόν ξεκίνησαν και επίσημα στον Παλληνιακό, αφού σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Εκ μέρους της διοίκησης ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Ζάβρας και ο γενικός αρχηγός Δημήτρης Βορβολάκος ευχήθηκαν καλή σεζόν στους ποδοσφαιριστές.

Στον Παλληνιακό έχουν σκοπό να κρατήσουν χαμηλούς τόνους γι’ αυτό και δεν ειπώθηκαν πολλά στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή έδειξαν μεγάλη διάθεση για ποιοτική δουλειά! Η προπόνηση περιλάμβανε πολλή μπάλα με τον Βαγγέλη Χαντέ να δείχνει από νωρίς ότι θα δώσει μεγάλο βάρος στην τακτική.

Αύριο Σάββατο και την Κυριακή θα διεξαχθούν διπλές προπονήσεις, ενώ τη Δευτέρα και την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα περάσουν από εργομετρικά τεστ σε δύο γκρουπ.

Πηγή

Φώτο αρχείου

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...