ΔΗΜ.Τ.Ο. ΠΑΛΛΗΝΗΣ: Έκκληση για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες, στα γραφεία της στη Παλληνη Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΔΗΜ.Τ.Ο. ΠΑΛΛΗΝΗΣ: Έκκληση για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες, στα γραφεία της στη Παλληνη

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 | 10:02 μ.μ.


Παλλήνη 25/07/2018


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με εντολή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη οι οργανώσεις του κόμματος συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης ( ρούχα, κλινοσκεπάσματα, τρόφιμα και φάρμακα) για τις οικογένειες που έχασαν τα σπίτια τους απο τις πυρκαγιές στην Αττική.

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. ΠΑΛΛΗΝΗΣ παρακαλεί τους πολίτες να βοηθήσουν την προσπάθειά της, συγκεντρώνοντας τα εξής είδη πρώτης ανάγκης στα γραφεία της στην Παλλήνη, στη διεύθυνση Λεωφ. Μαραθώνος 105 1ος όροφος :

Εμφιαλωμένα νερά - χυμούς
Ρύζι και μακαρόνια
Τρόφιμα στερεά και υγρά μακράς διάρκειας που δεν χρειάζονται μαγείρεμα
Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας.
Το γραφείο θα είναι ανοιχτό απο 10:00 έως 12:00 το πρωί και απόγευμα απο 19:00 έως 21:00.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΚΟΥΤΣΙΚΟΥΡΗΣ


Λεωφ. Μαραθώνος 105 Παλλήνη
Τηλέφωνο : 6946009986

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...