Καρκούλιας: Έργα με παράνομες προδιαγραφές,δωράκια εργολάβου,δημοτική αρχή που παραπαίει από τα λάθη της, ψέμματα, προχειρότητα και ρουσφετολογία σηματοδοτούν την πορεία του Δήμου μέχρι τις εκλογές Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Καρκούλιας: Έργα με παράνομες προδιαγραφές,δωράκια εργολάβου,δημοτική αρχή που παραπαίει από τα λάθη της, ψέμματα, προχειρότητα και ρουσφετολογία σηματοδοτούν την πορεία του Δήμου μέχρι τις εκλογές

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 | 8:00 μ.μ.


"Εργα με παράνομες προδιαγραφές, δωράκια εργολάβου,δημοτική αρχή που παραπαίει απο τα λάθη της, ψέμματα, προχειρότητα και ρουσφετολογία
σηματοδοτούν την πορεία του Δήμου μέχρι τις εκλογές"

Στην οδό Βουτυρά στην Μπαλάνα (Γέρακας), εργολάβος κατασκευάζει έργο (όπως δήλωσε) ομβρύων υδάτων περίπου 150 μ.μήκους.
Το έργο αυτό παρανόμως έχει ενταχθεί στο έργο "" ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΩΝ ΓΑΡΓΗΤΤΟΥ 1 ΚΑΙ ΓΑΡΓΥΤΤΟΥ 2 καθόσον η οδός Βουτυρά ανήκει στην γειτονιά ΜΠΑΛΑΝΑΣ και η οδός Καρπάθου στην γειτονιά ΚΕΝΤΡΟΥ.
Οι περιοχές αυτές Μπαλάνα και Κέντρο δεν έχουν ενταχθεί στο σχέδιο αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων.
Οι δρόμοι που γίνεται το έργο Βουτυρά και Καρπάθου ανήκουν σε άλλες γειτονιές και δεν είναι ενταγμένοι σε καμία μελέτη αποχέτευσης.
Οι σωλήνες αφορούν έργο αποχέτευσης και όχι ομβρύων υδάτων με πιθανό αποτέλεσμα ο κάθε πονηρός δημότης να δύναται να ρίχνει τα ακάθαρτα της οικίας του στο δήθεν κατασκευαζόμενο δίκτυο ακαθάρτων υδάτων και απο εκεί στο διπλανό ρέμμα Ραφήνας.
Ο εργολάβος ομολόγησε στο ΑΤ Παλλήνης οτι το έργο το " κάνει δωρεάν" στον Δήμο και ότι δεν παίρνει αμοιβή.Η αξία του έργου μπορεί να ξεπερνά το ποσό των 50000 ευρώ.
Η κατασκευή του Έργου δεν έχει λάβει έγκριση απο κανένα συλλογικό όργανο και η δήθεν δωρεά του εργολάβου δεν έχει την αποδοχή συλλογικού οργάνου του Δήμου.
Τα ερωτήματα πολλά.
Γιατί ο εργολάβος χαρίζει χρήματα? Θα τα πάρει από άλλο έργο? Οι αρμόδιοι του Δήμου γιατί εκδίδουν παράνομη άδεια εκτελέσεως έργου εντάσσοντας σε αυτό δρόμους άλλων γειτονιών, σε έργα που εκτελούνται σε άλλες γειτονιές.
Γιατί εκτελούν έργο με προδιαγραφές και σωλήνες αποχέτευσης και το βαπτίζουν έργο ομβρύων?
Τι κρύβεται πίσω απο όλα αυτά?
Ρουσφέτι?Εξυπηρέτηση ημετέρων? η...?.
κ. Σταματίου εσύ ως αρμόδιος αντιδήμαρχος έχεις πάρει χαμπάρι τι έχει γίνει?Ξέρεις ότι έχει γίνει παρανομία? Ξέρεις οτι θα ενημερωθεί η Αρχαιολογία και η Περιφέρεια?
Τι λές για τα δωράκια του εργολάβου που τον Μάρτιο είχε κάνει και άλλο δωράκι στην οδό Αφανών Ηρώων?


Κάντε κλικ πάνω στις φωτογραφίες
για μεγέθυνση






πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...