Καρκούλιας: Η ώρα του τρόμου στο Γέρακα !!! (Φωτογραφίες) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Καρκούλιας: Η ώρα του τρόμου στο Γέρακα !!! (Φωτογραφίες)

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017 | 10:09 μ.μ.

Κάθε μεσημέρι περίπου για μία ωρα στην οδό Γαργητου στον Γερακα και στο ύψος του κτιριου της Εθνικής Τράπεζας γίνεται επικίνδυνο μπλοκάρισμα του δρόμου.
Αιτια το παρκάρισμα των λεωφορειων για να επιβιβασθουν οι υπάλληλοι.
Για μία ώρα η μία λωρίδα (3 περίπου μέτρων) γίνεται διπλής κατευθυνσης και δεδομένης της έλλειψης ορατοτητας υπάρχει άμεσος κίνδυνος ατυχήματος.
Δυστυχώς ούτε ή Τράπεζά ούτε ο Δήμος έχουν λάβει μέτρα προστασίας!!!!!
Για την κατάσταση αυτή έχω συγκρουσθει με τους αρμόδιους δύο φορές έχω ενημερώσει όσους πρέπει....αλλά δυστυχως τίποτα..
Το μηνυμα που διαμορφωνεται (και πρέπει να αλλάξει) από την ηγεσία??? είναι ""όχι σύγκρουση με τους ισχυρούς"""όσο οι δημότες είναι αδρανείς........ορα REDS!!!!!!

 
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...