ΠΑΛΛΗΝΗ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΓΥΡΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ - ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ !!! (Φωτογραφίες) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΑΛΛΗΝΗ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΓΥΡΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ - ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ !!! (Φωτογραφίες)

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 29 Αυγούστου 2017 | 2:54 μ.μ.

 

Σε καταγγελία μέσω της προσωπικής του σελίδας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης προχώρησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Αγ. Νικολάου Κάντζας κος Χατζηκωνσταντής Δημήτριος, για την κατάσταση που επικρατεί στην κεντρική πλατεία του οικισμού και όχι μόνο.

Δείτε αναλυτικά:

"Δευτέρα ήρθε το συνεργείο για να κουρεψει το γκαζόν μετά από 1,5 μήνα,αφού κουρεψανε λοιπόν και (ακουσον ακουσον)δεν το μαζεψανε αλλά το άφησαν πάνω στο φρέσκο για βιολογικό λίπασμα!!!! 
Στην συνέχεια και ενώ είχε πάει 2μιση ώρα τους ενημέρωσα ότι πρέπει να καθαρίσουν την πλατεία και να μην την αφήσουν σε αυτό το χάλι που βλέπετε στις φώτο, Ο υπεύθυνος "κατά το πως αποκαλεστηκε" μου είπε επί λέξη :Ότι το συνεργείο είναι κουρασμένο και δεν μπορεί να συνεχίσει και ότι θα έρθει αύριο (μάλιστα ήταν και ειρωνικός) λέγοντας αν θέλω να μου υπογράψει συμβόλαιο!!! 
Σήμερα στις 11 το πρωί ενημερώθηκε ο Αντιδημαρχος πρασίνου Κος Δημητριάδης για την κατάσταση και είπε θα στείλει συνεργείο καθαρισμού του Δήμου παρόλο που δεν είναι δική τους ευθύνη,Συνεργείο δεν ήρθε ΠΟΤΕ!!
Στις 1 και 15 ενημέρωσα και τον υπεύθυνο Αντιδημαρχο καθαριότητας Κο Πυργιωτη όπως μου είπε ότι θα στείλει αύριο(Τετάρτη) συνεργείο αλλά όταν του ζήτησα να καταλογιστουν ευθύνες και να καλέσει τον "υπεύθυνο" να έρθει να καθαρίσει μου είπε να μην ασχολούμαι... 

Τα συμπεράσματα δικά σας...."

 


    

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...