Μάκης Δαγρές: Την επόμενη Τρίτη θα ακούσουμε Πολιτικές τοποθετήσεις για το θέμα ή θα παίζουμε στην “ποδιά της REDS” το στρατιωτάκια υπάκουα και ακίνητα; Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μάκης Δαγρές: Την επόμενη Τρίτη θα ακούσουμε Πολιτικές τοποθετήσεις για το θέμα ή θα παίζουμε στην “ποδιά της REDS” το στρατιωτάκια υπάκουα και ακίνητα;

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 | 4:00 μ.μ.

Παλλήνη Press


Ανιαρός, πληκτικός, βαρετός, μονότονος, με εμμονές σε ανούσιες επισημάνσεις, ο Δήμαρχος “κατάφερε” να ροκανίσει τον χρόνο της χθεσινής (4-7ου-17) συνεδρίασης του δημοτικού Συμβουλίου για το σοβαρό ζήτημα της υπόθεσης του κτήματος Καμπά.

Ένας τακτικισμός με έντονα απολογητικά χαρακτηριστικά, σε απάντηση όπως φάνηκε των όσων επισημάνθηκαν και καταγγέλθηκαν εις βάρος του, στην συγκέντρωση-συνέλευση της Κυριακής, με την πρωτοβουλία του Φ.Ε.Σ Κάντζας, στα γραφεία του ομώνυμου συλλόγου.

Δυστυχώς για τον κ. Ζούτσο εκεί δέχθηκε, ισχυρές και τεκμηριωμένες απόψεις τόσο από την κ. Πορτάλιου(καθηγήτρια Πολυτεχνείου), όσο και από τον κ. Μαούνη (αρχιτέκτονα) για την ανάγκη της ματαίωσης μιας τέτοιας επένδυσης που θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στον οικιστικό ιστό του Δήμου μας και ιδιαίτερα στην περιοχή της Κάντζας.

Δυστυχώς για μας τους Πολίτες που παρακολουθήσαμε το Συμβούλιο, διαπιστώσαμε πως ο Δήμαρχος για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι το πως θα περάσει αλώβητα μια τόσο σοβαρή υπόθεση, που ταλανίζει τον Δήμο περισσότερο από μια δεκαετία.

Θέλοντας να αποδείξει πως η τελευταία απαντητική επιστολή της εταιρείας είναι “επιτυχία” μεταφέρει ευθύνες σε παλαιότερους καιρούς αποπροσανατολίζοντας από το διακύβευμα που είναι: Πρέπει ή δεν πρέπει να γίνει η τσιμεντοποίηση των 90.000 τ.μ.;

Σε τελική ανάλυση.

α).Ο Δήμαρχος έχει την υποχρέωση να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των κατοίκων του;

β).Ο Δήμαρχος με την συγκεκριμένη ιδεοληπτική του ταυτότητα (αυτή τουλάχιστον που φαντάζει) δίνει αγώνες μαζί με τον λαό του, υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα και την θέληση των κατοίκων του, ή παραδίδεται στις επιταγές της κακώς εννοούμενης ανάπτυξης ;

γ)Την επόμενη Τρίτη θα ακούσουμε Πολιτικές τοποθετήσεις για το θέμα ή θα παίζουμε στην “ποδιά της REDS” το στρατιωτάκια υπάκουα και ακίνητα;

Το ζήτημα για μας τους Πολίτες είναι να εμπιστευόμαστε την διοίκηση μας

Όμως αυτό το πλεονέκτημα ο κ. Ζούτσος το έχει απολέσει από καιρού , τόσο με τις επιλογές του σε καίρια ζητήματα, όσο και με την διαμόρφωση ενός ανθρώπινου περιβάλλοντος γύρω του από ζημιογόνους νεροκουβαλητές και πολιτικούς μαϊντανούς.

Συμπερασματικά λοιπόν οι περισσότεροι από μας είμαστε καχύποπτοι τόσο για την στρατηγική όσο και για τα τακτικά βήματα που ακολουθήθηκαν ή ακολουθούνται στο ζήτημα αυτό.


Στην σημειολογία της χθεσινής βραδιάς διέξοδο στην αδιέξοδη, όπως έθιξα από την αρχή, τακτική του κ. Ζούτσου , έδωσε ο κ. Μερτύρης που εισηγήθηκε-προς τιμή του- να παρουσιάσει τις απόψεις του και ο κ. Κωνσταντάς ως τέως Δήμαρχος, εμπλεκόμενος με το ζήτημα και στην συνέχεια οι άμεσα ενδιαφερόμενοι φορείς.


 photo asfaleieskoutsikouri-pallinipress_zpshg5ruqu3.gif

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...