Καρκούλιας Δημήτρης: ΚΑΛΩ τον κο Ζούτσο να αποσύρει την εισηγησή του απορρίπτοντας κάθε προσφορά της εταιρίας REDS και να διακόψει κάθε διαβούλευση με αυτήν Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Καρκούλιας Δημήτρης: ΚΑΛΩ τον κο Ζούτσο να αποσύρει την εισηγησή του απορρίπτοντας κάθε προσφορά της εταιρίας REDS και να διακόψει κάθε διαβούλευση με αυτήν

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017 | 5:37 μ.μ.

 

"Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας"
και
"Η γυναίκα του Καίσαρος πρέπει όχι μόνο να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται τίμια"

Αύριο επαναλαμβάνεται η διακοπείσα συνεδρίαση στο δημοτικό συμβούλιο για αποδοχή η μη της προσφοράς της REDS προς τον Δήμο Παλλήνης, προκειμένου και στα πλαίσια δήθεν της ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ της ΕΥΘΥΝΗΣ , αποκαταστήσει τις σχέσεις με την κοινωνία της Παλλήνης και προχωρήσει στην υλοποίηση της επενδυσής της!!!!!!!!!!
Πέρα από τις τυχόν παραλήψεις των μέχρι σήμερα δημοτικών αρχών στην αντιμετώπιση του όλου θέματος, το σημερινό δημοτικό συμβούλιο ως ανώτατο θεσμικό όργανο οφείλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να μην δεχθεί οποιαδήποτε προσφορά της καθαρά κερδοσκοπικής εταιρίας η οποία αφ ενός θα αποδυναμώσει την οποιαδήποτε διεκδικητική δυνατότητα της δημοτικής αρχής σε πράξεις η παραλείψεις της εταιρίας, και αφ ετέρου θα καταστήσει τον κάθε συνομιλητή στο μέλλον με αυτήν πειθήνιο οργανό της, δεδομένων των υψηλών οικονομικών δυνατοτήτων της!!!!!!!
Επειδή η εταιρία έχει υπαναχωρήσει από τις υποσχέσεις της και απλά μας επιστρέφει μέρος των χρημάτων τα οποία πήρε από το ταμείο του Δήμου(νόμιμα μέν, μη ηθικά δε).
Επειδή ο Δήμος δεν έχει ανάγκη μιας παροχής (ψίχουλα ) από την εταιρία δυσανάλογης με την αντιπαροχή που θα της δοθεί στο μέλλον που θα αλλοιώσει την οικιστική μορφή της πόλης εις βάρος της ποιότητας ζωής των δημοτών.
ΚΑΛΩ τον Δήμαρχο
Να αποσύρει την εισηγησή του απορρίπτοντας κάθε προσφορά της εταιρίας .
Να διακόψει κάθε διαβούλευση με αυτήν.
Να αναθέσει την νομική έρευνα της νομιμότητας της αδειοδότησης και λειτουργίας της εταιρίας σε έμπειρο νομοτεχνικό Γραφείο,
και  
Να συσταθεί μόνιμη επιτροπή διαχείρισης του θέματος από τον ίδιο και πάντοτε με τους εκάστοτε αρχηγούς των συνδυασμών για την αποφυγή αμφισβητήσεων. 
Οποιαδήποτε άλλη λύση και εισήγηση θα είναι σε βάρος των συμφερόντων των δημοτών, των επαγγελματιών και του περιβάλλοντος της περιοχής.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...