Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης - Κάντζας: Θεατρική παράσταση "ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΑΣ" Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης - Κάντζας: Θεατρική παράσταση "ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΑΣ"

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 | 10:00 π.μ.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κάντζας σας προσκαλεί την Κυριακή 18 Ιουνίου και ώρα 21:00 στην θεατρική παράσταση "ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΑΣ" που θα γίνει στο προαύλιο του σχολείου μας.
Αποτελεί μια προσπάθεια των παιδιών και όλων των συντελεστών από τον περσινό Οκτώβριο με εβδομαδιαίες πρόβες που με την βοήθεια της ηθοποιου Γιοβάννας Μακκά υπόσχονται μια μαγική παράσταση.

Σας περιμένουμε !!!




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...